2 dk. Esporlab 08.05.2020

LEGO Star Wars: Skywalker Saga’nın Çıkış Tarihi Açıklandı

LEGO Star Wars: Skywalker Saga’nın çıkış tarihi açıklandı. Star Wars kitlesinin hayranlıkla bekleme içerisinde olduğu oyunlarından olan Skywalker Saga’nın piyasaya sürülme tarihi resmi YouTube kanalından paylaşıldı. Oyunun çıkış tarihi ise 20 Ekim 2020 olarak kararlaştırılmış durumda. Lego serisi tüm kitle tarafından oldukça beğenilen karakterleri içeriyor.

Star Wars tüm dünyada oldukça popüler bunlar sadece filmleri ile değil, oyunları ve kitapları da dahil karşımıza çıkabiliyor. Star Wars oyun serisine ise bu kez yeni bir yapım daha ekleniyor, LEGO Star Wars: Skywalker Saga adıyla karşımıza çıkacak oyun için geri sayım başladı. Star Wars’ın resmi YouTube kanalından açıklama yapan yetkililer serinin yeni oyunu olacak Skywalker Saga’nın 20 Ekim 2020’de satışa çıkartılacak. İşin ilginç tarafı ise, duyuru yapılır yapılmaz YouTube kanalından kısa süre sonra şirket tarafından kaldırıldı.

Kafamızı karıştıran bir diğer konu ise Warner Bros konusu. Interactive Entertainment veya TT Games’den oyun hakkında her hangi bir resmi açıklama yapılmaması olayı garipsedi. Yalnız yapılan duyurunun Star Wars’ın resmi YouTube kanalından yapılmasını göz önünde bulundurursak, çıkış tarihini doğruluğunu onaylayabiliriz.

LEGO Star Wars: Skywalker Saga ilk olarak ne zaman yayınlandı?

LEGO Star Wars: Skywalker Saga ne zaman çıkacak? hatırlayacağınız üzere geçen yıl düzenlenmiş olan E3 2019 etkinliğinde tanıtımı yapılmıştı ve oldukça merak uyandırmıştı. Fark ettiğimiz bir diğer nokta ise yeni çıkış sağlayacak olan oyun Star Wars’ın serisine bağlı fimler kordineli bir şekilde çıkıyor olması. Oyunun 20 Ekim 2020’de çıkacağını söylemiştik, aynı zamanda oyunun hikayesi hakkında elimize net bir bilgi şuanlık yok. 2019 yılında Star Wars’ın filmi çıkmıştı, umuyoruz ki filmdeki hikayeden benzersiz bir hikaye ile karşımıza çıkar yeni seri oyunu.

LEGO Star Wars: Skywalker Saga hangi platformlarda yer alacak:

Skywalker Saga 20 Ekim 2020 yılında PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında yerini almış olacak. LEGO ve Star Wars oyunlarını seven kişilerin ortak buluşma noktası olacak diyebiliriz. Gelişmeleri sizler için takip etmeye devam ediyor olacağız, bizleri takip etmeyi unutmayın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al