1 dk. Serkan KÖSE 29.01.2022

Star Wars 1313 Oynanış Videosu Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde EA ve Lucasfilm Games, aktif olarak üç yeni Star Wars oyunu üzerinde çalışıldığını belirtmişti. Oyunlardan geleceğine kesin gözle bakılan tek yapım Fallen Order devam oyunu olacak. Respawn Entertainment imzalı Star Wars Jedi Fallen Order 2 kesin olarak 2022 yılı içerinde piyasaya sürülecek.

EA 3 yeni Star Wars oyununun geleceğini müjdelerken, 2013 yılında iptal edilen Star Wars 1313 ile ilgili bir oynanış videosu ortaya çıktı. Boba Fett’in maceralarına odaklanan Star Wars 1313, Star Wars: Bounty Hunter yapımının devamı olacaktı. 2013 yılında iptal edildiği açıklanan yapımda Coruscant bölgesinin level 1313’ü bizlere tanıtacaktı. İşte Star Wars 1313 oynanış videosu:

Star Wars 1313 Oynanış Videosu

EA Üç Yeni Star Wars Oyununu Müjdeledi

Respawn Entertainment yetkilisi Vince Zampella, üzerinde aktif olarak çalışılan Star Wars Jedi Fallen Order 2 hakkında “Respawn’da büyük Star Wars hayranlarıyız ve yıllardır yapmak istediğimiz yeni oyunlar üzerinde Lucasfilm Games ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Harika Star Wars oyunları yapmak istiyorsanız, gelip yolculuğumuza katılmalısınız.” ifadelerini kullandı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al