1 dk. Serkan KÖSE 30.03.2021

PlayStation Plus Nisan Ayı Oyunları Belli Olmuş Olabilir!

Sony’nin PlayStation Plus Nisan ayı oyunları belli olmuş olabilir. İşte PlayStation Plus abonelerinin Nisan ayında alacakları oyunlar. 

Bilindiği üzere Sony’nin oyun konsolu PlayStation’da oyuncular farklı avantajlar kazandığı PlayStation Plus servisine abone oluyor. PlayStation Plus aboneliği sayesinde online oyunları oynamalarını ve aylık olarak birkaç oyuna ücretsiz erişme hakkına sahip oluyor. Bilindiği üzere her ay PlayStation Plus aboneleri ücretsiz oyunlar indirebiliyor. Sony’nin bu ay sunacağı PlayStation Plus oyunları belli olmuş olabilir. 

PlayStation Plus Nisan Ayı Oyunları

Henüz PlayStation Plus Nisan 2021 ücretsiz oyunları açıklanmamış olsa bile Reddit’teki bir söylenti ile oyunlar ortaya çıkmış olabilir. Kısa bir süre önce yapılan PlayStation sunumunda Oddworld serisinin yeni oyunu olacak olan Oddworld : Soulstorm’un çıkışının ardından PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı. Daha sonrasında oyunun 6 Nisan tarihinde çıkacağı açıklanmıştı. Bilindiği üzere 6 Nisan tarihinde Sony yeni PlayStation Plus oyunlarının çıkışını yapıyor. Bu nedenle yeni oyunlardan birisinin Oddworld : Soulstorm olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

playstation-plus-nisan-ayi-oyunlari-belli-olmus-olabilir

İkinci oyun ise yine Reddit kullanıcılarının aktardığı bilgilere göre oyuncuların severek oynadığı strateji oyunlarından birisi olan Civilization VI olacak. Bu söylenti özellikle Japonya’daki Reddit kullanıcıları tarafından ortaya atılmış olsa da pek çok Reddit kullanıcısı da bu oyunun Nisan ayında PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verileceğini doğruluyor. Son olarak Sony cephesinden henüz resmi bir açıklamanın gelmediğini belirtmekte yarar var. 

Sony PlayStation Plus’ın yeni oyunlarını resmi olarak 31 Mart 2021 tarihinde duyuracak. Oyunların açıklanmasıyla birlikte Nisan ayı oyunları da netleşmiş olacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al