1 dk. Serkan KÖSE 03.01.2022

Steam Çevrimiçi Oyuncu Rekorunu Geliştirdi

Valve’nin çatısı altında bulunan ve son zamanlarda Epic Game Store gibi iddialı rakipleri de bulunan Steam geçtiğimiz gün yeni bir rekora daha imza attı.

Aktarılana göre Steam, 2 Ocak 2022 tarihinde çevrimiçi oyuncu sayısının 28 milyona daha da yakın olduğunu açıkladı ve rekoru daha da geliştirdi.

Açıklanan son rekor 28 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşmişti ve burada tam olarak 27,384,959 oyuncu tarafından kırılmıştı. Yeni rekorda bu sayı tam olarak 27,942,036 oyuncu ile geliştirilmiş durumda.

Kırılan bu yeni rekorda bu sayının aktif olarak oyun içerisinde bulunmadığını da belirtmekte fayda var. Yine açıklanan göre bu rekordaki eşzamanlı oyuncu sayısının yalnızca 8,219,950 kişisi aktif olarak oyun içerisinde olduğu belirtiliyor.  Yeni rekorun ocak ayında kırılması oldukça normal karşılanıyor. Bilindiği üzere yeni yıl kutlamaları ve pandeminin de etkisiyle birlikte birçok insan bilgisayar başında bulunuyor. Kaynaklar Steam üzerinde kırılan bu rekorun yakın zaman içerinde daha da gelişeceğini düşünüyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al