2 dk. Serkan KÖSE 18.05.2021

The Division Heartland Oynanış Videosu Ve Detayları Sızdırıldı

Merakla beklenen The Division Heratland oynanış videosu ve detayları ortaya çıktı. Peki yeni oyunda bizleri neler bekliyor?

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft kısa bir süre önce yeni Tom Clancy’s The Division oyununu duyurmuştu. Tom Clancy’s The Division Heartland ismiyle oyuncuların beğenisine sunulacak olan oyun, özellikle tamamen ücretsiz olarak yayınlanacağı için oyuncuların büyük bir ilgisini çekiyor. Oyun hakkında oyun severler büyük bir heyecan içerisinde olsa da Ubisoft oyun içeriği hakkında henüz paylaşım yapmadı.

Oyun severlerin detaylarını büyük bir heyecanla beklediği oyun hakkında pek çok önemli detay gün yüzüne çıktı. Oyunun kapalı test aşamasından elde edilen görüntüler bugün internet ortamlarında paylaşıldı. Oyunun tam olarak nasıl bir oynanışa ve mekaniğe sahip olacağı da Red Storm Entertainment Baş Oyun Tasarımcısı Taylor Epperly tarafından test eden kişilere aktarılmış durumda.

SkyLeaks tarafından paylaşılan video, Taylor Epperly’nin oyunculara oyunu anlatmasıyla birlikte başlıyor. Yeni bir The Division deneyimi sunacak olan oyunda, oyuncular büyük şehirlerden Silver Creek isimli bir Amerikan şehrine taşınacak. Oyuncular bu gizemli şehrin hikayesini ise ‘Expedition’ isimli co-op PvE oyun modunda öğrenebilecek. Oyunda ayrıca ‘Storm’ isimli 45 kişilik PvPvE (hem oyunculara hem yapay zekâya karşı) oyun modu da bulunacak.

Epperly’nin aktardıklarına göre The Division oyunlarında bugüne kadar görülmeyen en görülemez ve agresif virüsten kaçmaya çalışacak olan oyuncular bu kaçış modunda keşfetme, yağma, savaşma ve hayatta kalmak için mücadele verecek.

The Division Heartland Hakkında Bilinenler

Taylor Epperly, test oyuncularına sert bir uyarı yapıyor olsa da oyuncular bu uyarıyı dikkate alıyor gibi görünmüyor. Oyuna dair paylaşılan belgeler ve detaylar ise şöyle;

  • The Division’a gizlilik geldi.
  • Apex Legends’da olduğu gibi kayarak ateş edebiliyorsunuz.
  • Yapay zekâ düşman topluluğunun ismi The Pilgrim. Tipik katil psikopat bir grup.
  • Karakter özelleştirme, battle pass sistemi ve özel para birimi var.
  • Oyunun haritası:

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com
Exit mobile version
gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al