1 dk. Serkan KÖSE 23.08.2021

2021 Dünya Şampiyonası’na Katılacak LCS Takımları Netleşti

Dünyanın en çok takip edilen League of Legends liglerinden birisi olan LCS’de Dünya Şampiyonası’na katılacak takımlar netleşti. 

LCS 2021 Yaz Mevsimi play – off heyecanı beş maçlık serilerle devam ediyor. Son olarak Team Liquid ile temsilcimiz Closer’ın takımı olan 100 Thieves arasında oynanan mücadeleden galip ayrılan Team Liquid adını LCS finaline yazdırmayı başarmıştı. Kaybedenler grubu üçüncü tur serisinde Perkz’lü Cloud9 ise normal sezonu lider tamamlayan TSM’i 3-2 mağlup ederek 2021 Dünya Şampiyonası’na adını yazdırmayı başardı. 

TSM Bu Yıl Dünya Şampiyonası’nda Bulunmayacak 

Özellikle SwordArt’ı renklerine bağladıktan sonra LCS’in favori takımı haline gelen TSM FTX, yaz mevsimini hayal kırıklığı yaratan bir performansla sonlandırdı. Play – off serilerinde yakın rakiplerinin tamamına mağlup olan TSM, 2021 Dünya Şampiyonası’nda yer almayacak. 

Cloud 9 takımı ise hem normal sezonda hem de play – off mücadelelerinin ilk turunda gösterdiği performansın üstüne ekledi. Ezeli rakibi olan TSM’i beş maçlık seride geçmeyi başlaran C9, kaybedenler grubu finalinde temsilcimiz Closer’lı 100 Thieves ile karşılaşacak. Serinin kazananı büyük finalde Team Liquid’in rakibi olacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al