1 dk. Serkan KÖSE 13.11.2021

Ubisoft Rainbow Six Extraction’ın Çıkış Tarihini Açıkladı

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un beklenen oyunlarından birisi olan Rainbow Six’in yeni oyunu olan Rainbow Six Extraction’ın çıkış tarihini duyurdu. 

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft’un üstlendiği sevilen oyun serilerinden birisi olan Rainbow Six’in yeni oyunu Rainbow Six Extraction’ın çıkış tarihi açıklandı. 

Ubisoft Rainbow Six Extraction Ocak 2022’de Çıkıyor

Ubisoft kısa bir süre önce yayınladığı bir video ile oyunun çıkış tarihini açıkladı. Rainbow Six Extraction oyunu 30 Ocak 2022 tarihinde PlayStaton 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Steam) ve Google Stadia için çıkış yapacak. 

Ubisoft ayrıca oyunun cross – play, cross – progression ve cross – save desteğine sahip olacağını da belirtti. Bu özellikler sayesinde oyunlar başka platformdaki kullanıcılarla oynanabilecek ve oyuncular başka platformlarda ilerlemelerine kaldıkları yerden devam edebilecek. 

Oyuncular ayrıca oyunu satın aldıklarında iki arkadaşlarına Buddy Pass davetiyesi gönderebilecek. Bu davetiyeleri alan kullanıcılar oyunu 14 gün boyunca oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek. Ücretsiz denemenin sona ermesinin ardından oyuncular oyunu satın almak istediğinde ilerlemelerini satın aldıkları oyuna aktarabilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al