2 dk. Serkan KÖSE 10.02.2022

Atomic Heats Çıkış Tarihi Duyuruldu

Sovyetler Birliğinde geçen hikayesiyle BioShock benzeri Atomic Heats tanıtılmasından aylar geçmesine rağmen çıkış tarihi bilinmiyordu. Sevindiren haber geldi ve oyunun çıkış tarihiyle birlikte resmi fragmanı da yayınlandı.

Atomic Heart Resmi Çıkış Fragmanı

Fragmanda geçen “ber” ile biten bir ayda oyun resmi olarak çıkışını yapacak. Bu aylar September/Eylül, October/Ekim, November/Kasım, December/Aralık ayları olabilir. Atomic Hearts kesin olarak 2022 yılının sonlarına doğru Steam(PC), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X ve Xbox One tarafına sunulacak.

Atomic Hearts Tanıtım Metni

GELECEK SSCB

3826 numaralı Sovyet Tesisinde, makinelerin halka karşı isyan etmesine neden olan küresel bir sistem arızası meydana gelir. Siz Binbaşı P-3’siniz ve göreviniz büyük çaplı bir kazanın sonuçlarını ortadan kaldırmak ve tüm dünyayı yok etmekle tehdit eden gizli bilgilerin sızmasını önlemek.

ŞİDDETLİ DÖVÜŞ

Düşmanlarınızın davranışlarını inceleyin ve birbirleriyle nasıl ilişki kurduklarını gözlemleyin. Polimer eldiveninizin çeşitli silah cephaneliğini ve özel yeteneklerini kullanın. Her şeyi bir silaha dönüştürün: çevre, nesneler, kendi bedeniniz ve hatta düşmanların kendileri! Her dövüş bir öncekinden farklı olacak

SOVYET RÜYASININ YÜZÜ

Büyük araştırma tesislerini ve test sitelerini keşfedin. Çalışanlar ve onların yaşam ve çalışma biçimleri hakkında daha fazla bilgi edinin. Sovyet sırlarını ortaya çıkarın! Ama bil ki ölüm her köşede saklanıyor. hayatta kalabilir misin?

KAPALI BİR DÜNYA EKOSİSTEMİ

“Kollektiv” adlı bir sinir ağı, hem yer tabanlı hem de uçan robotları tek bir kovan zihninde birleştirir. Yerin üstünde veya altında fark edilirseniz, en yakın fabrikadan gelen takviyeler sizi öldürmeye gelir. Fark edilmeden içeri girmek için hacklemeyi kullanın.

YAP VE DEĞİŞTİR

30’dan fazla yakın dövüş silahı ve ateşli silah türü oluşturmak için “Chaika 3.0” cihazıyla parçaları ve bileşenleri kullanın. Kaset kartuşları ve çeşitli modifikasyonlar, çevreyi kendi yararınıza kullanmanıza ve düşman güvenlik açıklarından yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al