1 dk. Esporlab 19.02.2021

Hellish Quart Çıkışı Şaşırtıyor

Oyunu oluşturan şirket olan Kubolt tarafından piyasaya sürülmesi merakla beklenen oyunlardan bir tanesi de Hellish Quart oldu. Oyunun demosu için yakın zamanda açıklama gelmesi hangi platformda ve ne zaman yayınlanacağının da ortaya çıkmasını sağlamıştı. Steam üzerinden demo yüklemesi yapılan oyunun oldukça gerçekçi kılıç karşılaşmalarına ev sahipliği yapması dikkatlerin oyuna yönelmesine neden oldu. Oyun erkenden erişime açılmış olsa da ilerleyen gelişimlerden sonra daha iyi ve donanımlı bir oyun olmayı başarabilir.

Oyunun Teması

Oyunun ana temasında sadece 5 karakter bulunuyor. Oyunda ilerlemek için ise kullanılmaya hazır 7 haritaya izin veriliyor. Oyunun seviye ve model sürümleri ilerledikçe daha fazla sayıda karakter ve harita olması bekleniyor. Oyunu oynamak için arkadaşlarınızı çevrimiçi şekilde davet etmeniz yeterli oluyor. Eşleşme sağlandıktan sonra rekabet başlıyor.

Hellish Quart Çıkışı Şaşırtıyor

Hellish Quart Çıkışı Şaşırtıyor

Fiyatı Nedir?

Oyunun henüz gelişim ve demo aşamasında olmasından dolayı fiyatı da makul tutuluyor. PC ile oynamak isteyenlerin 22.95 TL ödeme yapması isteniyor. Rakamın 23 Şubattan sonra 27 TL olacağı bilgisi de veriliyor.

İşletim Sistemi Gerekleri Nelerdir?

Oyunu cihaz üzerinden sorunsuz şekilde oynamak için azami şekilde:

  • Windows 7 işletim sistemi,
  • İntel i5 işlemci,
  • 8 GB ram olması öneriliyor.

Ekran kartının da yeterli donanımda olması isteniyor. Depolama alanında 6 GB boş yer olması oyunun oynanmasını mümkün hale getiriyor.

Oyun Yorumları

Oyunun demosu için oldukça olumlu yorumlar bulunuyor.

 

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al