1 dk. Serkan KÖSE 25.03.2021

Jahrein Alfred Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Twitch Türkiye’nin başarılı yayıncılarından birisi olan Jahrein Alfred hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Jahrein’in açıklaması. 

Twitch Türkiye’nin sevilen isimlerinden birisi olan Jahrein köpeği Alfred’in son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Jahrein açıklamasında “Alfred bir daha yürüyemeyecek büyük ihtimalle” ifadelerini bugünkü yayınında kullandı. Hatırlarsınız ki Türkiye’nin sevilen yayıncılarından birisi olan Jahrein’in çok sevdiği köpeği Alfred, hiç yapmayacağı bir şeyi yapıp geçtiğimiz aylarda balkondan atlamıştı. Bu olayla birlikte sevenlerini üzen Alfred geçirdiği birkaç ameliyat sonrasında ise iyileştirme evresine girmişti. 

jahrein-alfred-hakkinda-onemli-aciklamalarda-bulundu

Jahrein bugün yaptığı yayında izleyicilerin ısrarı üzerine Alfred hakkında konuştu ve üzücü haberi izleyicilerine verdi. Jahrein açıklamasında şunlara yer verdi:

“Alfred bir daha yürüyemeyecek büyük ihtimalle. Bu süreç içinde neler oldu, Alfred’in ameliyatı başarılı geçti ancak omuriliği çok fazla zedelendi bu süreç içinde. Toplamda 3 tane ameliyat geçirdi ve omuriliği çok hasar gördü. Biz bacaklarındaki tepki gördükçe çok seviniyorduk. Bacaklarında tepki var, yürüyecek inşallah fizyoterapi yapacağız.” İfadelerini kullandı. 

Jahrein’in ve Alfred’in geçirdiği zorlu sürece sosyal medya üzerinden tanık olduk. Geçmiş olsun Jahrein.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al