1 dk. Serkan KÖSE 04.08.2021

Yeni Call of Duty Oyunu Hakkında İlk Bilgiler

FPS oyun türünün sevilen oyunlarından birisi olan Call of Duty serisinin yeni oyunu hakkında ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. İşte yeni oyun hakkında bilinenler.

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği Call of Duty serisinin yeni oyunu bir süredir geliştiriliyordu. Oyunun bu yıl içinde çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor olsa da yeni oyuna dair ilk bilgiler gelmeye başladı. 

Yeni Call of Duty Oyunu İki Nesil İçin Çıkış Yapacak

Activision Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre yeni Call of Duty oyunu hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan bilgilere göre oyunun yeni adı tam olarak açıklanmamış olsa da geliştirilen oyunun kod adı Call of Duty Vanguard olarak belirtildi. Herhangi bir ertelenmenin olmaması durumunda bu yılın sonunda oyuncularla buluşacak olan oyun her iki nesil için de çıkışını gerçekleştirecek.

Yeni oyunda ayrıca son iki oyunda olduğu gibi Call of Duty Warzone oyunu entegre edilecek. Bu gelişme de yetkililer tarafından onaylandı. 

Yeni Call of Duty oyunu Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor. Bu geliştirici daha öncesinde Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 oyunlarını da geliştirmişti. Yeni oyunun çok büyük bir ihtimalle ikinci dünya savaşı teması içereceğini söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al