1 dk. Serkan KÖSE 11.11.2021

PUBG New State Çıktı; PUBG New State Nedir Nasıl İndirilir?

Popüler battle royale PUBG ya da yeni adıyla PUBG : Battlegrounds’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni mobil oyunu PUBG New State çıktı. Peki PUBG New State nedir ve nasıl indirilir?

Orijinal PUBG oyununun geliştiricisi olan Krafton tarafından bir süredir geliştirilen ve 50 milyon kişinin ön kayıt yaptığı yeni PUBG Mobile oyunu olan PUBG New State sonunda çıktı. 

PUBG New State Nedir?

PUBG New State oyunda diğer PUBG oyunlarından farklı bir mantığa sahip bir oyun değil. Devam yapımı olarak nitelendirilen bu oyun Global Illumination ile daha yüksek grafik kalitesine sahip. Yüksek grafik kalitesinin yayında oyun cihazları yormayacak iyi bir optimizasyonla birlikte geliyor. Oyunda ayrıca Volkan API desteği yer alıyor. 

Oyunun hikayesine gelecek olursak oyun 2051 yılında geçiyor ve oyuncular TROI haritası ile oyuna başlıyor. İlerlemelerle birlikte yeni haritaların da kilitleri  açılıyor. 8×8 KM boyutunda olan haritada Drone ve destek talebi gibi pek çok teknik bulunuyor. Oyuncular bu öğeleri kullanarak haritada tek kalan olmaya çalışıyor. 

Oyunda PUBG’nin silahlarının yanında benzersiz silah ekleme sistemi de yer alıyor ve oyuncular bu sayede silahları kendilerine göre özelleştirebiliyor. Geliştirici seçeneklerinin kapalı olarak oynanması tavsiye edilen oyunun minimum sistem gereksinimi ise 2GB RAM, 64-bit bir işlemci, Android 6.0 ve Vulkan 1.1 veya Open GL 3.1 olarak açıklandı. Oyunu ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

“PUBG New State Çıktı; PUBG New State Nedir Nasıl İndirilir?” için bir yanıt

  1. Facir dedi ki:

    teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al