2 dk. Esporlab 23.02.2021

Valheim Oyununda Kullanılabilecek Hile Kodları

Son zamanların popüler oyunları arasında Valheim oyunu yer alır. Hayatta kalma türünde bir oyun olan Valheim’i satın alan kişiler oyunda hayatta kalma mücadelesi verirler. Aynı zamanda da mücadele esnasında keşif yapma imkanı bulurlar. Oyuncular tarafından çok fazla tercih edilen Valheim Oyununda Kullanılabilecek Hile Kodları ortaya çıkmıştır. Bu kodlar sayesinde keşif ve hayatta kalma konusunda daha başarılı olmak mümkündür. Ayrıca kodlar sayesinde oyunda ilerleme kaydedilerek eşyaların tanınması sağlanır.

[affiliate_news id=”3398″]

Valheim Hile Kodları

Valheim oyunu için geliştirilmiş birden fazla hile kodu vardır. Bu kodları merak edenler ve oyun esnasında kullanmak isteyenler kodları kopyalayabilirler.

Oyun için kullanılabilecek hile kodlarının isimleri ve görevleri şunlardır;

  • Killall (yakındaki düşmanların öldürülmesini sağlar)
  • God (ölümsüzlük modunun çalışmasını sağlar)
  • Exploremap (oyun haritasının keşfedilmesini kolaylaştırır)
  • Pos (harita pozisyonunun görülmesini sağlar)
  • Freefly (kamera (serbest) modunun aktif hale gelmesine yardımcı olur)
  • Goto (oyuncunun girdiği koordinatlara ışınlanmasını sağlar)
  • Removedraps (yerde bulunun eşyaları siler)
  • Resetcharacter (oyuncu karakterlerinin değer sıfırlamasını yapar)

Bunların yanı sıra oyuncular yaratıcı mod üzerindeyken K, Z ve B tuşlarına basarak farklı işlemleri yapabilirler. K tuşu bölgede bulunan düşmanların öldürülmesini sağlarken Z tuşu karakterin uçuşunu B tuşu ise eşyaların tamirlerinin yapılmasını sağlar.

Valheim Oyununda Kullanılabilecek Hile Kodları

Valheim Oyununda Kullanılabilecek Hile Kodları

Sunucu İçin İhtiyaç Duyulan Komutlar

Oyun esnasında kullanılabilecek hile kodlarına ek olarak sunucu için ihtiyaç duyulan komutlar da ortaya çıkmıştır. Bu kodlar arasında kick, unban, ban, help, info, ping ve loadbias kodları bulunur. İnfo kodu oyuncuların sistem hakkında bilgi edinmesini sağlarken help kodu komutların tamamının listelenmesini sağlar.

Hile Kodlarını Çalıştırmak İçin Yapılması Gerekenler

Valheim hile kodlarını çalıştırmak isteyenlerin oyunlarında bazı ayarlamaları yapmaları gerekir. Bu ayarlar sayesinde hile kodları aktif hale gelir ve isteğe göre kullanılabilir. Hile kodlarının aktif hale gelebilmesi için öncelikle singleplayer modunu açmak gerekir. Oyun modunun multiplayer olması durumunda kodların çalışması mümkün değildir. Oyunun singleplayer modunda çalıştırılması sonrasında F5 tuşuna basılır. Ardından bir konsol açılır ve bu konsola imacheater yazılır. Bu işlem sonrasında hileler aktif hale gelir.

Komutlardan Yararlanarak Oyuna Eşya Eklemek

Valheim oyununda eşyalara ihtiyaç duyulur. Kullanılabilecek eşyaların komutlardan yararlanılarak eklenmesi mümkündür. Bunun için spawn kelimesi yanını eşyanın adı, miktarı ve seviyesi yazılır.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al