1 dk. Serkan KÖSE 01.11.2021

Jahrein Twitch Olayları Nedeniyle Emniyette İfade Verdi

Twitch’te yayın yapan pek çok Türk yayıncının karıştığı iddia edilen Twitch kara para aklama olaylarının gündeme gelmesinde büyük payı olan Jahrein ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağrıldı. 

Twitch Türkiye’den pek çok kişinin karıştığı kara para aklama olayları sosyal medya platformları üzerinden tartışılmaya devam ediliyor. Her gün yeni bir gelişmenin yaşandığı olayda son olarak konuyu gündeme getiren isimlerden birisi olan Jahrein ifade vermeye gittiğini açıkladı. 

Jahrein Olaylar Hakkında İfade Verdi

Bir forum sitesinde ortaya çıkan ve sonrasında Jahrein’in Twitter hesabından sızdırılan dosyaları ve bu dosyalarda yer alan verilerin ne anlama geldiğini belirten Jahrein, ifadesine başvurulmak üzere emniyete gitti. 

İfade vermek için emniyete gittiğini belirten tweete yorum yapan Jahrein yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına “Dosyaları ortaya ben çıkartmadım ama erişimimden ötürü daha çok insanın ulaşmasını sağladım. Bu sebepten ifademe başvurmak istediler. Yanlış anlaşılma olmasın.” açıklamasını yaptı.

Twitch Kara Para Aklama Olayı Büyümeye Devam Ediyor

Son olarak meclise taşınan olay hakkında devlet kanadından da ilk adım atılmış oldu. Binlerce Türk yayıncının adının geçtiği kara para aklama olayında yargı sürecinin nasıl işleyeceği konusu ise tam bir muamma. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al