2 dk. Serkan KÖSE 25.08.2021

Assassin’s Creed Yeni Nesil Konsollarda 60 FPS Desteği Aldı

Ubisoft’un sevilen oyunlarından birisi olan Assassin’s Creed Odyssey oyunu sonunda oyuncuların uzun süredir beklediği güncellemeyi aldı. 

Assassin’s Creed Odyssey yeni nesil oyun konsolları olan PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarında 1.6.0 güncellemesini aldı. PlayStation 5 tarafından 470 MB olan ve Xbox tarafında ise 370 MB olan güncelleme ile birlikte yeni nesil konsollara 60 FPS desteği geliyor. 

Bilindiği üzere Assassin’s Creed Odyssey oyununun PS5 ve Xbox Series X ile Xbox Series S sürümü olmadığı için oyun geriye uyumluluk sayesinde oynanabiliyordu. Daha önce The Last of Us Part 2 ve Dark Souls 3 gibi oyunlara da eklenen 60 FPS özelliği an itibariyle Assassin’s Creed Odyssey oyunu için de sunuldu. 

Assassin’s Creed Odyssey Artık 60 FPS

Serinin en yeni oyunu olan Assassin’s Creed Valhalla oyunu geçtiğimiz yıl hem PS5 hem de Xbox Series cephesinde 60 FPS desteği almıştı. Ubisoft’un 2017 yılında satışa sunduğu Assassin’s Creed Origins oyunu için de benzer bir adımı atıp atmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. 

Assassin’s Creed Odyssey oyununa gelen yeni güncelleme ile birlikte eklenen 60 FPS desteğinin oyuna sahip olan oyuncular için önemli bir özellik olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncular bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilecekler. 

Son olarak Temmuz ayı içinde Ubisoft Quebec ve Ubisoft Montreal stüdyoları Assassin’s Creed Infinity kod adına sahip yeni bir oyun geliştirdiklerini açıklamıştı. GTA gibi zamanla gelişecek bir oyun olacak olan yeni Assassin’s Creed oyunu yıllarda oynanabilecek. Oyunun ne zaman çıkacağı ve neler sunacağı şimdilik bilinmiyor olsa da oyunun birden fazla Assassin’s Creed oyununu kapsayacağını en erken 2024 yılında çıkacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al