1 dk. Serkan KÖSE 09.06.2021

fastPay Wildcats VFŞL Yaz Mevsimi Formasını Tanıttı

VFŞL’nin önemli takımlarından birisi olan fastPay Wildcats, yaz mevsiminde terleteceği formayı tanıttı. İşte fastPay Wildcats VFŞL Yaz Mevsimi forması.

Geçtiğimiz sezonun League of Legends Şampiyonluk Ligi Şampiyonu olan fastPay Wildcats VFŞL Yaz Mevsimi formasını duyurdu.

fastPay Wildcats’in duyurusunu gerçekleştirdiği forma BBL Esports’un ardından duyurulan ikinci forma özelliği oldu. Başarılı organizasyon forma duyurusunu bir video ile yaptı.

Pek çok önemli başarıya imza atan organizasyonun bünyesinde yer alan oyuncular “Summer Edition” formasını giyerek kamera karşısına geçti. Formanın ortasında fastPay logosu yer alıyor. Formanın sağ göğüs tarafında ise Doritos logosuna yer verilirken, sol göğüste ise Wildcats logosu bulunuyor. Omuz kol arasında ise WD_BLACK logosu bulunuyor. Formanın kol bitiş kısmında ise #GOWILD hashtagı bulunuyor. Arka kısımda ise oyuncunun nicki, adı soyadı ve Litte Ceasars logosu bulunuyor.

fastPay Wildcats VFŞL Yaz Mevsimi formasının satışı ve çekilişi hakkında şimdilik detaylı bir bilgi paylaşımı yapılmış değil. Paylaşımın ardından taraftarların gelen yorumlara baktığımızda formanın beğenildiğini görüyoruz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al