2 dk. Serkan KÖSE 01.07.2021

Valorant En İyi Başlangıç Ajanları

Kısa süre içerisinde en popüler oyunlardan birisi olmayı başaran VALORANT oyununda oyuncular başlangıç için en iyi ajanları merak ediyor. Bu rehberimizde VALORANT oyunu için en iyi başlangıç ajanlarını listeledik.

Riot Games’in sevilen FPS türü oyunu olan VALORANT oyununda 16 ajan yer almaktadır ve oyunda yer alan ajanların pek çok yeteneği bulunmaktadır. VALORANT oyununa yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak adına VALORANT oyununa hızlı bir şekilde en iyi başlangıcı yapmak isteyen oyuncular için en iyi başlangıç ajanlarını sıraladık.

Kısa bir süre içerisinde oyuncular tarafından en çok sevilen FPS türü oyunlardan birisi olan VALORANT oyununda diğer FPS türlerinden farklı mekanikler oyunculara sunuluyor. Oyunda keşfedilecek olan en önemli şeylerden birisi de elbette ki oyunun ajan sistemi. Toplamda 16 ajanın yer aldığı oyunda bu ajanların oyun içinde farklı görevleri bulunmaktadır. Oyuncular bu ajan seçimlerine göre oyun içinde kendilerini geliştirebilir ve oyunu kendi lehine çevirebilir. Başlangıçta oyuncular 5 ajan seçebilir ve bu ajanlarla oynayarak bir ilerleme kaydetmeli. Bu rehberimizde ise başlangıç seviyesi için en iyi beş ajanı bulabilirsiniz.

VALORANT En İyi Başlangıç Ajanları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunda yer alan 16 ajandan yeni oyuna başlayan oyuncular için 5 ajan açık oluyor ve diğer ajanların açılabilmesi için oyuncuların tecrübe puanı kazanıp bu ajanları açmaları gerekiyor. VALORANT oyununda oyuncuları ayrıca direkt olarak ajanları açmak için VALORANT Points’lerini kullanarak bu ajanları açabiliyor. Her ajanın kendilerine has özellikleri olduğu için bu ajanların oynanarak oyuncuların kendilerini bu ajanlara göre geliştirmesi gerekiyor.

Aşağıdan sizler için hazırladığımız en iyi ajanlara ulaşabilirsiniz.

1 – Jett

2- Omen

3- Sage

4- Sova

5- Raze

Valorant oyuncuları elbette ki yukarıda da belirttiğimiz yollardan diğer ajanları da açabilir ancak bizim tavsiyemiz yukarda yer alan 5 ajan üzerinde oyuncuların yoğunlaşması. Oyuncular daha ileri seviyeye geldiklerinde diğer ajanları da açabilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al