1 dk. Serkan KÖSE 02.06.2021

2021 LPL Yaz Mevsimi Programı Duyuruldu

2021 LPL yaz mevsimi programı açıklandı. LPL’e 7 Haziran tarihinde kavuşuyoruz.

League of Legends severlerin en çok merak edip takip ettiği liglerden birisi olan LPL’in başlayacağı tarih duyuruldu. 2021 LPL Summer Split programı Çin sosyal medya platformu olan Weibo üzerinden Riot Games China tarafından paylaşıldı.

Daha önceden de olduğu gibi LPL’in yaz programının her günü günde iki League of Legends serisine ev sahipliği yapacak. 9 hafta boyunca 8 Ağustos tarihine kadar 17 LPL takımı yaz mevsiminde şampiyon olmak için ter dökecek.

LPL’de yaz mevsimi kış mevsiminden farklı olarak mevsim ortasında bir ara olmadan oynanacak. Bu durumda da tüm takımlar herhangi bir ara olmadan her hafta mücadele edebilecek.

RNG 2021 Sezon Ortası Daveti’ni kazandığı için Çin 2021 Dünya Şampiyonası’nda bir yer daha elde etti. Bu durumda Dünya Şampiyonasına dört LPL takımı katılmış olacak. Yaz mevsimi unvanı dışında Dünya Şampiyonası’na katılmak takımlar için önemli olacak.

RNG, hem Spring Split’te hem de uluslararası sahnede bölgesel ve uluslararası unvanları alarak rakiplerine karşı güçlü bir hakimiyet kurmayı başarırken, en iyi takımların her biri LPL Spring Split’te birinciliğe ulaşmak için ter dökecek.

İlk hafta boyunca özellikle 12 Haziran Cumartesi günü olmak üzere birkaç güçlü takımın nefes kesici mücadelelerini taraftarlar şimdiden büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al