2 dk. Serkan KÖSE 04.01.2022

2021 Yılında En Çok Konuşulan VALORANT Oyuncuları

Covid 19 ve pandemi nedeniyle Riot Games çatısı altında bulunan FPS oyunu VALORANT hiç olmadığı kadar konuşuldu, oynandı ve izlendi. Riot çatısı altında League of Legends gibi uzun yıllardır konuşulan bir oyunu da barındırıyordu fakat FPS cephesinde CS:GO oyununa yepyeni bir rakip olarak çıkan VALORANT başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada popüler bir oyun haline geldi. VALORANT, 2022 yılında açıkladığı yeni lig sistemiyle birlikte spora ve tarihe yeni isimleri de ekleyecek gibi gözüküyor. Gelin 2021 yılında en çok tık kazanan VALORANT oyuncuların ilk 10’una birlikte bakalım.

2021 Yılında En Çok Konuşulan 10 VALORANT Oyuncusu

1-TenZ

21 yaşındaki Tyson “TenZ” Ngo, liquipedia üzerinde en çok aran isim olmayı başarmış durumda. Sentinels formayı giyen oyuncu, bu formayla büyük başarılara imza atmış durumda.

2- ScreaM

Bir dönem CS:GO ile tanınan Adil “ScreaM” Benrlitom, bu geçişin öncü ismi olarak gösteriliyor. Tema Liquid forması giyen oyuncu VALORANT Champions 2021 turnuvasında galip çıkamasa da 2022 için oldukça iddialı gösteriliyor.

3- brax

Yine CS:GO kariyeri ile tanınan Braxton “brax” Pierce, T1 takımının oyuncusu olarak yer alıyor.

4- ShahZaM

Sentials kariyerine takım lideri olarak devam ettiren Shahzeb “ShahZaM” Khan, TenZ ile takım arkadaşı ve sporun öncü isimleri arasında yer almayı başarıyor.

5- sinatraa

Jay “sinatraa” Won, listede beşinci isim olarak yer alıyor. Yine Sentials takımında bulunan sinatraa, Eylül ayına kadar aktif olarak bulunan oyuncu Sentials yayıncı grubuna dahil edilmiş durumda.

6- cNed

Temsilcimiz Mehmet Yağız “cNed” İpek, hepimizi Avrupa sahnesinde gururlandırmayı başarmıştı. VALORANT Champions 2021 turnuvasını kazanan cNEd takımı Acend için oldukça kilit bir rolü oynuyor.

7- Asuna

100 Thieves forması giyen Peter “Asuna” Mazuryk, genç yaşıyla birlikte VALORANT için oldukça kıymetli bir oyuncu olarak gösteriliyor.

8- dapr

Yine CS:GO kariyeriyle tanınan bir başka oyuncu olan Micheal “dapr” Gulino, 2021 yılındaki Sentinels formasıyla listede sekizinci olarak bulunuyor.

9- zombs

Jared “zombs” Gitlin, Overwatch dünyasından VALORANT’a geçen bir oyuncu. Sentinels için oldukça büyük bir öneme sahip olan zombs 2022 yılı için de takımı için kilit bir rol oynuyor.

10- nAts

Listenin onucu sırasında bulunan Ayaz “nAts” Akhmetshin, Gamint Esport kulüp formasını giyiyor. Genç yaşı ile dikkat çeken nAts, Avrupa mücadeleleri ile ilgi çekmeyi başarmıştı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al