1 dk. Serkan KÖSE 12.06.2021

Activision Mobil Platformlar İçin Yeni Bir Call of Duty Oyunu Hazırlıyor

Oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Call of Duty’nin yeni bir mobil oyunu geliyor.

FPS denilince akla gelen ilk oyun serilerinden birisi olan Call of Duty’nin yeni oyunu her yıl çıkmaya devam ediyor. Son yıllarda ise oyunun arkasında yer alan şirket olan Activision, mobil oyun ve ücretsiz online oyun ile seriyi iyice genişletmişti. Gelen bilgilere göre mobil için yeni bir Call of Duty oyunu daha geliyor.

Yüksek Bütçeli Bir Call of Duty Mobil Oyunu Geliyor

Activision tarafından açılan bir iş ilanına göre şirket yeni bir şirket içi stüdyo kurdu. Bu stüdyo mobil oyunlar üzerinde çalışmalar yapacak. Activision kurulan bu şirket ile yaptığı açıklamada “İlk projemiz olan Call of Duty markasının yeni bir oyunu olacak. Mobil, konsol ve PC oyunları konusunda deneyimli olan yeni yetenekler arıyoruz.”

Activision’ın Call of Duty Mobile’dan ciddi anlamda başarı ve gelir elde ettiği biliniyor. Bu sebeple şirket kendi içinde mobil oyunlar için özel bir stüdyo kurması bekleniyordu. Activision – Blizzard’ın mobil sektörde daha fazla varlık göstereceği daha önceden de açıklanmıştı. Call of Duty Mobile oyunu için Activision, Raven Software ile birlikte bir çalışma sürdürüyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al