3 dk. Esporlab 09.05.2020

Assassin’s Creed Valhalla’nın Fragmanına Tepki Geldi

Assassin’s Creed Valhalla’nın fragmanına tepki geldi bunun başlıca nedeni dün akşam karşımıza çıkan oynanış videosunun fragmanının beklenmesiydi. Büyük tepkilere neden olan oyun hayranları tarafından oynanış videosu hakkında içerik paylaşılmasını ümit ediyordu. Yalnız paylaşılan video’da ise sadece Assassin’s Creed Valhalla’nın oyun motoru ile düzenlenmiş videosu hayranlarının karşısına çıkınca çok büyük tepkiler aldı. Aşırı yoğun tepkilere maruz kalan video’ya Xbox’ın pazarlama yöneticisi aynı zamanda oyunun yönetmeni Ashaf Ismail’den açıklamalar ardı ardına geldi.

Ubisoft yapmış olduğu canlı yayınlar ve resmi paylaşımlar ile Assassin’s Creed Valhalla’nın duyurusunu resmi olarak gerçekleştirmişti. Ayrıca Ubisoft, tarafından yapılan bir diğer açıklama ile oyunun duyurusu yapıldığı zaman, oynanış videosunun da o gün paylaşılacağı söyleniyordu. Oyunun dün Inside Xbox etkinliğinde duyurulması bekleniyordu.

Inside Xbox etkinliği dün akşam 18:00’da gerçekleştiridli ve Xbox Series X için çıkış sağlayacak oyunların tanıtımı yapılmış oldu. Tüm oyuncu kitlesinin büyük heves ve heyecan içerisinde beklediği asıl oyun ise Assassin’s Creed Vallaha yapımıydı. Yalnız sıra Assassin’s Creed Valhalla’nın duyurusuna geldiği zaman, tüm ekranlarda çıkan video görüntüleri adeta tüm herkesin kırgınlık yaşamasına sebep oldu.

Assassin’s Creed Valhalla’nın fragmanına tepkiler geldi:

assassins creed vallhalla tepkilere neden oldu

Assassin’s Creed Valhalla’nın dört gözle çıkmasını bekleyen hayranları Ubisoft’un geçtiğimiz günlerde oynanış videosunun gösterileceğini haber vermişti. Inside Xbox etkinliğinde gösterime sunulan videonun ise oynanış videosuna hiç benzememesi, tüm hayranlarını kızdırdı. Bu yüzden oyun daha çıkış yapmadan, netagif tepkilerin hedefi oldu.

Ubisoft’un resmi Kuzey Amerika kanalından yayınlanmış olan bu video, aşırı derecede oyuncuların tepkisine neden oldu. Kullanıcılarda sonuçta haklı, o kadar zaman bekleyeceksin oynanış videosu yayınlanacak diye açıklama yapılacak, yayınlanan video ise tamamen bambaşka. Yayınlanan videoya buraya tıklayarak ulaşabilir göz atabilirsiniz, ayıraca belirtmeden geçmek istemiyorum videonun beğeni sayısına bakın, beğenilmeme sayısı çok daha fazla. Video şuanda güncel olarak 21 bin kişi tarafından beğenilse’de 36 bin kişi tarafından ise beğenilmemiş.



Xbox yetkilisinden ve Yönetmen Ashaf Ismailden açıklama geldi:

ashaf ismail açıklama yaptı

Assassin’s Creed Valhalla’nın fragmanına tepki geldi arından yetkililer ve yönetmen tarafından yapılan açıklama göz atacak olursak şöyle özetleyelim. Ashaf Ismail “Hepinize merhabalar, oyun hakkında bugün çok fazla şey görmeyi hayal ediyordunuz. Yalnız pazarlama kampanyaları için oldukça fazla zamanımız var, oyun hakkında oynanış videoları ve oyun hakkında ki merak ettiklerinizi göreceksiniz. Heyecanlı olduğunuzu ve oyunu sabırsızlıkla beklediğinizi biliyoruz. Lütfen birazcık kibar ve sabırlı olun çünkü tüm bu beklentilerinize değecek.”

xbox pazarlama müdürü aaron greenberg

Ardından Xbox Pazarlama Genel Müdürü Aaron Greenberg’te açıklamalarda bulundu. Özet geçmek gerekirse “Aslında herhangi bir şeyden bahsetmeyip, geçen ay yapmış olduğumuz gibi Mayıs Inside Xbox etkinliğini gösterecek olsaydık tüm bu tepkilerin farklı olacaktı. Oyunu bekleyen kişilere karşı yanlış ümitler vaat ettik, bunun hata olduğunu kabul ediyoruz. Yapmış olduğunuz geri bildirimler için teşekkür ediyoruz, bu hatamızdan ekip olarak ders çıkartacağımızı bilmenizi istiyoruz.”

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al