1 dk. Serkan KÖSE 16.06.2021

Back 4 Blood Çıktığı Gün Xbox Game Pass’e Gelecek

Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment’ın yapacağı ve geliştiriciliğini ise Turtle Rock Studio’nun üstlendiğini Back 4 Blood oyunu çıktığı gün Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek.

12 Ekim 2021’de Türkçe altyazı desteği ile birlikte çıkışını gerçekleştirecek olan Back 4 Blood oyunu PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Steam ve Epic Games Store için yayınlanacak. Oyun hakkında E3 2021’de yapılan açıklamaya göre çıktığı gün Xbox Game Pass servisine ekleneceği belirtildi.

Back 4 Blood Fragman

Back 4 Blood, oyun otoriterleri ve oyuncular tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkmış olan heyecan verici birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncuların kendini Ridden’a karşı verilen savaşın merkezinde bulacağı bu oyunda bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıkların taşıdıkları ölümcül bir parazit sebebiyle, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmemesi için mücadeleye hazırlanın. İnsanoğlunun varoluşu bir saldırı altındayken, Ridden’ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sana ve arkadaşlarına kaldı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al