1 dk. Serkan KÖSE 05.10.2021

Battle Royale Oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline Duyuruldu

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Tom Clancy’s oyunu duyuruldu. Yayıncılığını Ubisoft’un üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Ubisoft Bucharest’in yaptığı yeni Battle Royale oyun türündeki Ghost Recon oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline tanıtıldı. 

Test Süreci Kısa Süre İçinde Başlayacak

Ubisoft’un kısa bir süre önce gerçekleştirdiği bir canlı yayın ile duyurusu yapılan Ghost Recon oyunu son zamanların popüler oyun türü olan Battle Royale oyun türünde olacak. Oyunun kesin çıkış tarihi açıklanmamış olsa da 14 Ekim tarihinde oyunun test sürecine başlanacağı açıklandı. Oyuncular bu linke tıklayarak oyunun beta sürecine kayıt olabilecek. 

Oyun çapraz platform desteğine sahip olacağı için PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 ve PlayStation 5  kullanıcıları bir arada oyunu oynayabilecek. Oyunun duyuru fragmanını ise aşağıda bulabilirsiniz. 

Ghost Recon Frontline Sınıf Sistemi 

Oyuncuların her biri kontratlı askeri stratejilerine uyacak şekilde geliştirme imkanı sunan benzersiz ve gelişmiş bir sınıf sistemi sunulacak. İlk kapalı test aşamasında üç sınıf kontratlı asker bulunacak ve yeni sınıflar oyunun çıkışı ile eklenmeye devam edecek. Şimdilik bilinen sınıflar ise şöyle;

  • Assault Class (Taarruz Sınıfı), yakın mesafe çatışmalarda ve genel yeterlilik manevralarında önemli bir rol oynar.
  • Support Class (Destek Sınıfı), güçlendirme yetenekleriyle üstün koruma sağlar.
  • Scout Class (Kâşif Sınıfı), birlik için bölgeyi kolayca keşfedebilir, misilleme korkusu olmadan düşmanları uzaktan ortaya çıkarabilir ve rahatsız edebilir.
  • Oyuncular, savaşın tam ortasında bile farklı askerler arasında geçiş yaparak her oyunu benzersiz ve son derece taktiksel hale getirebilir.
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al