3 dk. Esporlab 29.02.2020

Candy Crush Saga’ın Yapımcısı, Knighthood Adlı Oyunu Yayınladı

Herkesin uzun zamandır tercih etmiş olduğu iOS ve Android işletim sistemlerine sahip telefonlar da oynanan popüler oyun olan Candy Crush Saga oyununu hepiniz biliyorsunuz. Oyun sektöründe tam anlamıyla marka olmuş oyun olan Candy Crush Saga’ın yapımcısı olan King, RPG türüne sahip olan Knighthood adlı oyunu yayınladı. Oyuna şu anda Android ve iOS platformlarından erişebilir ve oynayabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Candy Crush Saga ilk olarak yayın hayatına Facebook ile başlayıp daha sonra tüm dünyada kısa sürede popüler hale gelerek oynanan bir şeker patlatma oyunuydu. Günlük hayatta her yerde bu oyunu oynayan kişilerle karşılaşıyorduk, herkes tarafından büyük beğeniyle oynanan bu oyunun yapımcısı ise King adlı oyun yapımcı firmasıdır.

Bu başarısıyla da yetinmeyen ve sürekli oyun sektörüne yenilikler katarak oyun serisine başka oyunlarda ekledi. Eklediği oyunlar ise Farm Heroes Saga, Pet Rescue Saga, Bubble Witch gibi herkesin tercih ettiği klasik oyunlardan oluşuyordu. Şunu söylemeden edemeyeceğiz ki, bu yeni oyun serisi ile de oldukça büyük beğeni ve başarı yakaladı. Oyun serisine ise bu sefer RPG yani rol yapma oyunu olarak bildiğimiz bir platform serisi ekleyerek Knighthood adlı oyunu yayınladı. Oyun şu anda Android ve iOS platformlarına çıkış sağladı. Buradan da anlaşılacağı gibi King, artık rol yapma oyunları üzerine de yoğunlaşacak gibi görünüyor.

Ücretsiz RPG oyunu Knighthood’a göz atalım:


Oyuna başlarken Rage Knight adlı karakterle oyun dünyasına adım atıyoruz. Rol yapma oyunları kategorisinin lideri olarak gösterilen The Witcher‘da yaşadığımız oyun hikaye deneyimi gibi tamamen sizlerin seçimlerine göre oyunun hikayesi ilerliyor. Oyun çevrimiçi rol yapma oyunu olduğu için, aynı zaman da diğer oyuncular ile gerçek bir rol yapma oyunu keyfini yaşıyorsunuz. Oyunu botlar ile değil, sizler gibi gerçek kişiler ile birebir kıran kırana mücadele etmekle geçiriyorsunuz.

Çevrimiçi rol yapma oyunu olan Knighthood dünyasında birebir gerçek oyuncularla kıyasıya mücadele ediyor olacaksınız. Karşınıza sürekli olarak çıkacak olan karanlık güçlerin göndermiş olduğu yaratıklar ve canavarlar ile de mücadele etmeniz gerektiğini şimdiden haber verelim. Karanlık gücü yöneten ve yaratıkları gönderen kötü tarafın lideri ise Lord Karnon. Mücadele etmemiz gereken kişi ve asıl savaşın ana konusu olan kişi Lord Karnon ve yaratıkları diyebiliriz. Lord Karnon ile mücadele ederken diğer oyuncular ile beraber birlikte organize olabilir ve savaşabilirsiniz.

knighthood adlı oyunu yayınladı

knighthood adlı oyunu yayınladı

Rol yapma oyunlarında bildiğiniz gibi kendi karakterimizi dilediğimiz gibi özelleştirebiliyoruz, Knighthood serisi oyununda da kendi karakterimizi dilediğimiz gibi özelleştirmemize olanak tanınıyor. Silahlar, kıyafetler, oyun içi eşyalar hatta kullanabileceğiniz yeteneklerinizi bile özelleştirmenize imkan sağlıyor. King’ın yayınlamış olduğu bu fantastik bir dünya yapımı olan rol yapma oyunu hikayesi ile de tatmin edici diyebiliriz. Yapımcılar knighthood adlı oyunu yayınladı ve Android ve iOS platformlarından kolayca indirebilir oyunu deneyebilirsiniz. Bol şans! [vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-android”]Android platformu için buraya tıklayarak oyunu google play store’dan indirebilirsiniz.[/vc_message][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-apple” css_animation=”none”]iOS platformu için buraya tıklayarak oyunu appstore’dan indirebilirsiniz.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al