1 dk. Serkan KÖSE 27.07.2021

Contra Mobil Platformlara Geldi

Konami’nin sevilen oyunlarından birisi olan Contra mobil platformlara geldi. 

Konami’nin unutulmaz oyunları arasında yer alan Contra modern dünyaya ayak uyduruyor. Sevilen oyun Contra, mobil platformlara dönüyor. Contra Returns oyununun ön kayıt sürecinin ardından tüm dünya erişimine açıldı. 

Contra Returns Mobil Platformlara Geldi

Contra Returns oyunu uzun bir süredir Tayvan ve Çin’de Genera Contra ismiyle oynanıyordu ve biraz daha Asya PvP oyunlarındaki karakter tasarımlarını içeriyordu. Contra Returns oyunu ise serinin asıl çizgisini geri getiriyor. 

Contra Returns oyununda oyuncular, Bill karakteri ile başlıyor ve oyunda 200 civarında bir bölüm yer alıyor. Sağa ya da sola akan bir oyun tarzı olsa da 3 boyutlu görseller ve kontrol ekranı için oluşturulmuş animasyonları ile Contra’nın çok daha heyecanlı bir hale geldiğini söyleyebiliriz. 

Oyunda ilerledikçe yeni kahramanlara ulaşılabiliyor. Bölüm sonlarında boss dövüşleri de bulunuyor. Güçlü silahların yanında oyunda ayrıca robotlar da kullanılabiliyor ve oyundaki arkadaşlarınızla ya da karşı karşıya PvP turnuvalara katılınabiliyor. Oyun içi satın alım yapmadan da kolayca oynanabilen oyunun oyuncuları harcamaya teşvik ettiği söylenebilir. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al