1 dk. Serkan KÖSE 04.09.2021

Cyberpunk Ve Witcher 3 Yenilenmiş Sürümlerini Bekleyenlere Kötü Haber

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt RED’in yaptığı Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3’ün yenilenmiş sürümlerini bekleyenlere kötü haber geldi. 

Bilindiği üzere Polonya merkezli oyun stüdyosu CD Projekt RED bir süredir Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 oyunlarının yeni nesil sürümleri üzerinde çalışıyor. Çıkışları daha önce bu yılın sonu olarak açıklanan bu yeni nesil sürümlerin çıkışını gecikebilir. 

CD Projekt RED kısa bir süre önce yatırımcıları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 oyununun yeni nesil sürümleri hakkında da önemli detaylar ortaya çıktı. Daha önce CD Projekt RED tarafından yapılan açıklamada bu yılın sonunda çıkacağı açıklanan oyunların çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi verilmedi. 

Stüdyo toplantıda yeni nesil sürümleri bu yılın sonunda çıkartmayı hedeflediklerini ancak Cyberpunk 2077 oyununda yer alan hatalar nedeniyle bu hedeflerini gerçekleştiremeyebileceklerini aktardı. Hatırlanacağı üzere Cyberpunk 2077 oyunu CD Projekt RED’in hatalı oyunlarından birisi olmuş ve oyuncular tarafından pek çok olumsuz eleştiriye maruz kalmıştı. Firma bu durumun tekrarını görünüşe göre tekrardan yaşamak istemiyor. Konu hakkında ilerleyen günlerde CS Projekt RED tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al