3 dk. Serkan KÖSE 03.03.2022

Steam Remote Play Together İndirimi

Steam içerisinde geçtiğimiz aylarda yapılan Kış İndirimleri’nde oldukça güzel indirimler yapılmıştı. Steam Kış İndirimleri’nden sonra Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimleri yapılmış ve onda da oldukça güzel yapımların indirimleri kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi gözler Steam Remote Play İndirimleri’inde.

7 Mart tarihine kadar devam edecek olan Steam Remote Play İndirimleri’nin konsepti birlikte oynanabilir yapımlar.

Hafta Boyunca Tasarruf Edin

Arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte oynayabileceğiniz binlerce oyunu Remote Play Together İndirimi ve Canlı Yayın Etkinliği‘nde keşfedin. 7 Mart TSİ 21:00’e kadar tasarruf edin. Bir oyun alın, oyunu başlatın ve oyun oturumu bağlantınızı istediğiniz kişiye gönderin. Gönderidiğiniz kişinin Steam hesabı olmasına bile gerek yok!

3 Mart Perşembe Günü Slacks ve Flax’in Sunuculuğunu Yapacağı Canlı Yayınımıza Katılın

8 saatlik canlı yayın maratonunda SirActionSlacks ve Pyrion Flax’e katılarak Remote Play Together’ı iş başında görün, hatta Steam, YouTube ve Twitch’te paylaşacağımız davet bağlantılarını kullanarak devam eden oyunlara katılın. Her şey olabilir! 3 Mart TSİ 18:00 – 4 Mart TSİ 02:00 arasında canlı yayına katılın.

İstediğiniz Herkesi Çevrimiçi Oynamaya Davet Edin!

Steam’deki Remote Play Together özelliğine sahip oyunlarda bir bağlantı aracılığıyla istediğiniz herkesi oyununuza davet edebilirsiniz! En fazla dörde kadar oyuncuyla hemen eğlenmeye başlayabilirsiniz. Oynanacak oyuna ana makinedeki oyuncunun sahip olması ve yüklemesi yeterlidir. Diğer oyuncular Steam ya da Steam Link uygulaması aracılığıyla Steam Remote Play yayın teknolojisini kullanarak ana makineye bağlanabilirler. Herhangi bir hesaba gerek olmadan Windows, macOS, Linux, iOS veya Android cihazlardan oyuna bağlanabilirsiniz.

Remote Play Together özellikli oyunlarınızdan birini başlatın veya hafta boyunca indirimde olacak bu özelliğe sahip yüzlerce oyun arasından istediklerinizi alın. Ardından arkadaş listenize giderek oyunun bağlantısını kopyalayın, istediğiniz herhangi birine istediğiniz şekilde gönderin.

Arkadaşınız daveti aldığında hâlihazırda Steam masaüstü istemcisine veya Steam Link uygulamasına sahip değilse Steam Link‘i kurması ve çalıştırması istenir. Ana bilgisayara bağlanacak kullanıcının bir USB oyun kontrolcüsüne sahip olması iyi olacaktır. Kontrolcüsü yok mu? Arkadaşınıza kendi klavye ve/veya farenizi kontrol etmesi için erişim verebilirsiniz. Telefon veya tabletten bağlanılıyorsa dokunmatik ekran da kullanılabilir.

Daha fazlasını öğrenin

Evet, dahası da var. Sahip olduğunuz oyunlarda Remote Play’i tam anlamıyla nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için detaylı makalemizi okuyun.

#RemotePlayTogether

Steam Remote Play Together İndiriminde Öne Çıkan Yapımlar

  • The Ascent – %40 indirimle 101.40TL
  • Divinity Original Sin II: Definitive Edition – %60 indirimle 30TL
  • Human Fall Flat – %66 indirimle 14.28TL
  • Resident Evil 6 Complete – %80 indirimle 21TL
  • We Are Football – %50 indirimle 125TL
  • Mortal Kombat 11 – %80 indirimle 16.40TL
  • Mortal Kombat 11 Ultimate – %70 indirimle 30.60TL
  • Injustice 2 – %85 indirimle 11.55TL
  • The Escapist 2 – %75 indirimle 15TL
  • Enter the Gungeon – %50 indirimle 12TL
  • Euro Truck Simulator 2 – %75 indirimle 9.75TL
  • Beyond: Two Souls – %50 indirimle 35TL
  • Lego Batman Trilogy – %90 indirimle 7.75TL
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al