1 dk. Serkan KÖSE 14.09.2021

Dying Light 2 Bir Kez Daha Ertelendi

Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Dying Light 2 oyunu ne yazık ki bir kez daha ertelendi. İşte oyunun yeni çıkış tarihi. 

Yayıncılığını Techland Publishing’in yaptığı ve geliştiriciliğini ise Techland’in üstlendiği açık dünya aksiyon oyunu olan Dying Light serisinin merakla beklenen yeni oyunu Dying Light 2 oyunu ne yazık ki daha ileri bir tarihe ertelendi. 

Geliştirici tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi olan Dying Light 2 oyunu yapılan erteleme ile birlikte 2022 yılına ertelendi. Oyunun normalde 7 Aralık olan çıkış tarihi yapılan bu erteleme ise birlikte 4 Şubat oldu. 7 Aralık olarak açıklanan çıkış tarihinde oyunun bu tarihte çıkış yapmayacağı pek çok oyuncu tarafından biliniyordu ancak erteleme konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Oyun yeni erteleme kararı ile birlikte oyun 4 Şubat tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. 

Techland Açıklama Yaptı

Oyunun geliştiricisi olan Techland tarafından yapılan açıklamayı özetlemek gerekirse; oyun aslında tamamlanmış durumda ancak oyun, daha iyi deneyim sunabilmek adına daha uzun bir süre test edilecek. Yapılan açıklamaya göre serinin yeni oyunu stüdyonun şu ana kadar çalıştımı en büyük ve en iddialı proje. Oyunun daha optimize ve daha iyi hale getirmek için stüdyo tarafından bu erteleme yapıldı. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al