2 dk. Serkan KÖSE 20.05.2021

Dying Light 2 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Dying Light 2 oyunu hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. İşte Dying Light oyununun devamı olacak olan Dying Light 2 hakkında ortaya çıkan bilgiler.

Techland tarafından geliştirilen ve ilk oyununun 2015 yılında oyuncular ile buluşan Dying Light oyununun devam oyunu olacak olan Dying Light 2 oyunu bilindiği üzere uzun bir süredir geliştiriliyor. Geliştirici ekip yeni oyun hakkında detay paylaşmamış olsa da bu durum yayınlanan son video ile birlikte ortadan kalktı.

Techland oyunun YouTube sayfası üzerinden oyuncuların sorularını yanıtlamak için bir video paylaştı. Paylaşılan bu video ile birlikte oyuncular oyun hakkında daha fazla bilgi edinme imkanına sahip oldu.

Dying Light 2 Hakkında Bilinenler

Oyunu büyük bir heyecanla bekleyen oyuncular Dying Light 2 oyununun haritası ile ilk oyunun açık dünyası arasında nasıl bir karşılaştırma yapabileceklerini sordu. Yardımcı yapımcı Julia Szynkaruk, ikinci oyunun açık dünyasının sadece olaylar ve karşılaşmalar açısından değil ayrıca yapılacak daha fazla etkinlik olacağını belirtti. Oyunun dünyası dümdüz olmak yerine gerçekten canlı bir dünya olacağını belirten Julia Szynkaruk oyunda GRE Quarantines veya Dark Places benzeri keşfedilmeyi bekleyen bir sürü yerin olduğunu da dile getirdi.

Bir diğer yandan yayınlanan videoda oyunun Baş Tasarımcısı olan Tymon Smektala, Dying Light 2’nin seçim tabanlı bir oyun olmasına rağmen oyundaki gruplarla uyumluğun önemine de değiniyor.

Çıkışı hakkında henüz net bir tarih verilmeyen Dying Light 2 oyununun PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC platformları için geliştirme aşamasında olduğunu ve bu yıl içinde çıkması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al