1 dk. Serkan KÖSE 02.07.2021

Dying Light 2 İçin Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Dying Light 2 oyunu için yeni bir oynanış fragmanı paylaşıldı.

Geliştiricliğini Techland’un üstlendiği yayıncılığını ise Techland Publishing’in yaptığı Dying Light serisinin merakla beklenen ikinci oyunu Dying Light 2 ile ilgili bir canlı yayın yapıldı. Dying 2 Know isimli etkinliğin ikinci bölümü kısa bir süre önce yayınlandı ve bu sayede oyun ile ilgili pek çok yeni detay da gün yüzüne çıkmış oldu.

Dying Light serisi oyuncuların da aşina olduğu gibi özellikle parkur mekanikleri ile dikkat çeken yapımlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Serinin ikinci oyununda da parkur sporunun kurucusu olarak kabul edilen David Belle’nin gelişim sürecinin tamamen bir parçası olduğu açıklandı. Bu da Dying Light 2 oyunundan gerçekçi bir parkur deneyimi beklentilerini arttırıyor.

Gerçekleşen etkinlikte ayrıca oyuna ait yeni bir oynanış fragmanı da paylaşıldı. Fragmanda da oyundaki canavarlara daha yakından bakma fırsatı yakalıyoruz. İkinci oyunda daha fazla ve çeşitli zombi ile karşılaşacağımız çok daha öncesinden açıklandığı için fragmanda da bunun yansımalarını görebiliyoruz. Dynig 2 Know canlı yayınının tamamına yazımızın sonundan ulaşabilirsiniz.

Dying Light 2 Oynanış Fragmanı

Dying 2 Know Canlı Yayını

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al