1 dk. Serkan KÖSE 10.10.2021

Far Cry 7 Çevrimiçi Odaklı Bir Oyun Olacak

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Fransa merkezli oyun stüdyosu olan Ubisoft’un yaptığı Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 6 kısa bir süre önce çıkmıştı. Oyunun ardından yeni Far Cry oyunu ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. 

Ubisoft’un sevilen oyun serilerinden birisi olan Far Cry serisi şüphesiz oyun dünyasında en çok konuşulan oyunlara ev sahipliği yapıyor. Son olarak Far Cry 3 ile birlikte seride değişikliğe giden Far Cry’ın yeni oyununda da önemli bir değişiklik olabilir. 

Far Cry 7 Online Olabilir

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Far Cry’ın yeni oyunu online odaklı bir oyun olacak. Ubisoft’un bu konuda kesin bir kararının olmadığı ancak yine de Far Cry serisini online hale getirmek için çeşitli yollar denediği aktarılıyor. 

Oyun dünyasının güvenilir duyumcularından birisi olan Jason Scheier kısa bir süre önce Far Cry 7 oyununun önemli bir değişiklikle birlikte geleceğini açıklamıştı. 

Far Cry 7 oyunu henüz duyurulmadı ancak oyun ile ilgili gelişmelerin kısa süre içinde ortaya çıkması bekleniyor. Far Cry 6 oyununun birkaç gün önce çıkması nedeniyle Ubisoft’un öncelikli hedefinin Far Cry 6 olduğun düşünülüyor. Bu nedenle Ubisoft’un öncelikle Far Cry 6 deneyimini en iyi hale getirip, sonrasında Far Cry 7 oyunu üzerinde çalışmaya başlaması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al