1 dk. Serkan KÖSE 06.06.2021

Yeni God of War Oyunu 2022’ye Ertelendi

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan yeni God of War oyunu 2022’ye ertelendi ve oyunun PlayStation 4 sürümü de onaylandı.

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiğini geliştiriciliğini ise Sony Santa Monica Studio’nun yaptığı yeni God of War oyununun çıkış tarihi ertelendi. Yeni God of War oyunu pek çok oyuncunun beklediği gibi daha ileri bir tarihe ertelendi ancak oyunun çıkış tarihi tam olarak verilmedi.

Yeni God of War Oyununu Bekleyenlere Kötü Haber Geldi

PlayStation Blog üzerinden paylaşılan PlayStation Studios’un başkanı Hermen Hulst’un röportajında yeni God of War’ın çıkış tarihi 2021’den 2022’ye ertelendiğini açıkladı. Yeni God of War oyunu geçtiğimiz yıl Eylül ayında gerçekleştirilen PlayStation 5 oyun konsolunun etkinliğinde duyurulmuş ve duyurulduğu günden itibaren oyunun bu yıl içinde çıkmayacağının da bilincindeydi.

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst’ten gelen tek bilgi bu değil. Hulst açıklamasında yeni God of War oyununun PlayStation 4 için de çıkacağını duyurdu. Konu hakkında açıklama yapan Hulst, “God of War oyununun geliştirme süreci, Horizon Forbidden West’ten kısa bir süre sonra başladı. Bu nedenle Santa Monica’nın hepimizin oynamak istediği oyunu daha sunabilmesi adına oyunun çıkışını 2022 yılına ertelemeye karar verdi.” dedi.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al