2 dk. Serkan KÖSE 12.07.2021

FIFA 22 Çıkış Tarihi Ve Fiyatı Belli Oldu

Electronic Arts merakla beklenen yeni oyunu olan FIFA 22 oyununu resmen duyurdu. İşte FIFA 22 oyununun çıkış tarihi ve fiyatı.

EA’nın spor oyunları ile ilgili olan departmanı EA Sports, FIFA 22 oyununun duyurusunu gerçekleştirdi. Oynanış kısmının bile oyuncuları heyecanlandırdığı FIFA 22 oyununa dair tüm bilgiler bu haberimizde.

FIFA 22 oyununun temelinde EA Sports’ın yerleştirdiği nüanslı yeni animasyon sistemi için her şeyi kapsayan yepyeni yerimi olan HyperMotion Technology oluyor. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamaya göre bu teknolojiye karşı yapılan 11 karşılaşmadan 11’i de kaybedildi ve bu teknolojide özel bir makine öğrenimi kullanıldı.

EA tarafından yapılan açıklamada 8.7 milyondan fazla gelişmiş maç yakalama karesinin öğrenildiği ve ardından sahadaki çeşitli etkileşimlerle organik futbol gerçekliğinin yansıtılması için yeni animasyonların bu teknoloji sayesinde yazıldığı aktarılıyor.

EA açıklamasında ayrıca HyperMotion Technology’nin ilk kez yüksek yoğunlukta oynayan 22 oyuncunun her dokunuşunu, müdahalesini, deperlarını ve düellolarının kaydedildiğini ve bu teknolojinin de 4000’den fazla yeni animasyon yaratan verileri yakalamayı başardığını belirtti.

Fifa 22 Çıkış Tarihi

FIFA 22 oyunu, 22 Ekim‘de PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Görünüşe göre HyperMotion sadece PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Stadia’da olacak. PC’deki bariz destek eksikliği oyuncuları fazlasıyla şaşırttığını belirtmemizde yarar var.

Fifa 22 Fiyatı

Steam

  • Standart Sürüm – 419.99 TL
  • Ultimate Sürüm – 559.99 TL

PlayStation 5 / PlayStation 4

  • Standart Sürüm – 500 TL (PS4) / 560 TL (PS5)
  • Ultimate Sürüm – 700 TL (PS4 & PS5)

Xbox Series X / Xbox Series S

  • Standart Sürüm – 499.99 TL (Xbox One) / 559,99 TL (Xbox Series X/S)
  • Ultimate Sürüm – 699.99 TL (Xbox One & Xbox Series X/S)

FIFA 22 Resmi Fragmanı

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al