1 dk. Serkan KÖSE 10.07.2021

FIFA 22’nin Kapak Yıldızı Belli Oldu

EA’nın sevilen futbol türü oyunlarından olan FIFA serisinin yeni oyunu olacak olan FIFA 22’nin kapak yıldızı belli oldu. 

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Electronic Arts’ın yaptığı FIFA serisinin yeni oyunu olacak olan FIFA 22’nin kapak yıldızı ve ilk fragmanının tarihi belli oldu. 

FIFA serisinin bir önceki oyunu olacak FIFA 21’in de kapağında bulunan Paris Saint – Germain takımının genç yıldızı Kylian Mbappé, FIFA 22 oyununun da kapağındaki futbolcu olacak. FIFA oyununun yeni duyurusu ile birlikte bir görsel de paylaşıldı. Görseli yazımızın sonunda bulabilirsiniz. 

FIFA 22’nin İlk Fragmanı Pazar Günü Yayınlanacak

Yapılan bu duyuru ile birlikte yeni oyunun fragmanının paylaşılacağı tarih de belli oldu. Yapılan açıklamaya göre FIFA 22 oyununun ilk fragmanı 11 Temmuz 2021’de Türkiye saati ise 18:30’da paylaşılacak. Büyük bir ihtimalle oyunun sadece fragmanı paylaşılacak oyunun diğer detaylarının ise ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor. 

Oyuncular oyunun çıkış tarihini ve fiyatını merak ediyor olsa da oyunun bu bilgilerine dair açıklamanın yapılacağı tarih ile ilgili bir zaman söylenmiş değil. Oyunun önceki oyunlarının çıkış tarihine baktığımızda ise FIFA 22 oyununun Eylül – Ekim aylarında çıkacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al