2 dk. Esporlab 08.04.2020

Forza Street Android ve iOS Platformlarına Geliyor

Forza Street Android ve iOS platformlarına geleceği tarih açıklandı. Sokak yarışlarının verdiği heyecan hepimizi oldukça memnun ediyor, bunun fırsatını bilip oyun sektörüne heyecan getirmeye devam eden Microsoft iyi haberi verdi. Yapılan açıklamalara göre Microsoft, 5 Mayıs’ta Forza Street’i android ve iOS platformları için yayınlayacağını duyurdu.

Oyunun geliştiricisi olan Turn 10 Studios ve Microsoft, herkes tarafından büyük beğeni kazanmış olan sokak yarışı oyunu Forza Street’i 5 Mayıs tarihinde Android ve iOS kullanıcılarıyla buluşturacak. Oyun ücretsiz olarak yayınlanacak olup, erkenden kayıt yaptırmak isteyen kullanıcılar için Google Play ve Galaxy Store hesabı olanlar tarafından sınırlı şekilde ön kayıt işlemi gerçekleştirecek.

Bu arada sizlere güzel bir haber daha vermek istiyorum, Forza Street android ve ios platformlarına çıkış yaptıktan sonra ki 30 gün içerisinde oyunu indirip oynarsanız kazanacağınız hediyeler olacak. Bunlar 2017 Fotd GT, oyun içi kullanabileceğiniz paralar ve Founders Pack‘e hiç bir ödeme yapmadan sahip olabileceksiniz. Hediyeleriniz oyun içerisinde ki mesaj kutusunuza gelecek, hediyeler içerisinde bulunan para ve krediler ile mağazadan araç satın alabilir ve araçları yükseltebilirsiniz.

Forza Street Mobil Sokak Yarışları

forza street android

Sokak yarışları bildiğiniz gibi her zaman aksiyonu yüksek tutan heyecan dolu atmosfere ev sahipliği yapıyor. Microsoft’un en popüler oyunlar listesine girmiş olan Forza Street, sokak yarışlarını herkes yapabilsin diye mobil platformlara taşıma kararı aldı. Hikaye modu içeren yarışlarda mevcut, yalnız pc sürümündeki kadar yarışlar uzun olmayacak, buda sıkılmamanız için ideal bir tercih. Satın aldığınız araçları modifiye ve yükseltme yapabilme şansına da sahip olacaksınız.

Ana sürümü olan Forza Street kadar büyük bir simülasyon oyunu olarak karşınıza çıkmayacak, sonuçta mobil platform için çıkış sağlıyor. Yalnız araç seçimleri konusunda tam donanımlı klasik araç türleri spor arabalar ve retro süper model araçlara ev sahipliği yapacak. Adrenalin tavan yapacağı oyunda, sokak yarışlarının keyfini mobil cihazlarınızdan da çıkartacaksınız. Mobil araba yarışı oyunları kategorisinde büyük ses getireceğinden şüpheniz olmasın.

Umuyorum ki ilerleyen dönemlerde alacağı güncellemelerle Forza Horizon 4 araçları gibi, daha süper lüx araçların oyuna dahil edileceğini diliyorum. Şanslı olan kesim ise, Xbox Live kullanıcıları, çünkü daha oyun yayınlanmadan Koleksiyonlarını Windows 10’da oluşturma imkanına sahip oluyorlar. Oyunda yaptığınız tüm geliştirmeleri, yayınladığınızda direkt olarak uygulamaya aktarılmış olacak. Microsoft’un mağazasından Forza Streete buradaki bağlantıdan ulaşabilirsin. Android işletim sistemine sahip kullanıcılar ise, ön kayıt yaptırabiliyorlar, ona da buradaki bağlantıya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al