1 dk. Serkan KÖSE 17.06.2021

GeForce Now By Game+ Fiyatına İndirim Geldi

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun akış servisi olan GeForce Now’ın Türkiye hizmeti olan GeForce Now By Game+’ın fiyatına indirim geldi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda Nvidia bulut tabanlı oyun akış servisi olan GeForce Now servisi geçtiğimiz aylarda GeForce Now by Game+ ismiyle Türkiye’de hizmete açılmıştı. Ülkemizde fazla bulunan bir fiyatla hizmete giren bu servisin fiyatında indirime gidildi.

Bilindiği üzere servisin bir süredir ücretsiz ve aylık 75 TL olan bir abonelik seçeneği bulunuyordu. Kısa bir süre önce yapılan açıklamaya göre servisin üç aylık abonelik kampanyası geri dönüyor. Servisin üç aylık abonelik seçeneğinin fiyatı ise 179.70 TL olarak açıklandı. Bu fiyatla birlikte servisin aylık fiyatı 75 TL yerine aylık 59.90 TL’ye geliyor. Başlatılan kampanyanın asıl güzel tarafı ise üç aylık kampanyalı fiyattan abone olan kullanıcıların abonelik bitiminde bu abonelik fiyatı ile yenilemek mümkün olacak. Nvidia GeForce Now By Game+ servisinin paketler seçeneğine bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al