2 dk. Serkan KÖSE 11.08.2021

GTA 3 Remake Mi Geliyor?

Dünyanın en popüler oyun serilerinden birisi olan Grand Theft Auto yani GTA serisi oyuncuların en çok sevdiği oyunlara ev sahipliği yapıyor. Gelen son bilgilere göre serinin yapımcısı olan Rockstar Games şu sıralar bir remake oyunu üzerinde çalışıyor. 

Oyuncuların en çok sevdiği oyun serilerinin başında gelen GTA serisi bilindiği üzere popülerliği sayesinde pek çok oyun modlarına da sahip. Bu modlar başlangıçta Rockstar Games tarafından bir engellemeye maruz kalmasa da Rockstar Games’in ana şirketi olan Take – Two bir süredir bu modların kaldırılmasını istiyor. Oyunun modlarının uzun yıllardır kullanılıyor olması ve yıllar sonra Take – Two’nun böyle bir hamle yapıyor olması pek çok soruyu da beraberinde getiriyor. 

GTA 3 Remake Mi Geliyor

Take – Two’nun kaldırılmasını istediği modlar arasında genellikle GTA 3 modları bulunuyor. Take Two’nun bu modları kaldırmasının arkasında farklı bir neden yatıyor olabilir. Oyuncular Take – Two’nun bu modları kaldırmasının en büyük nedenini ise GTA 3 Remake ya da Remaster sürümleri için ilerde bir sorun yaşanmaması için kaldırıldığını söylüyor. 

Take – Two’nun Kaldırılmasını İstediği Modlar Şöyle

  • Vice Cry: Remastered 1.0
  • OpenManhunt 1.0.0
  • Liberty revind
  • Bullworth – OpenBull 1.0.0
  • ViIV (Alhpa version ? Version 3)
  • Grand Theft Auto V: Bullworth 0.1 [ALPHA]
  • SA2LC
  • Liberty City & Vice City v4.0

Geçtiğimiz aylarda GTA 5’in yeni nesil sürümü ile ilgili bir açıklama yapıldığında 22 Ekim tarihinde GTA 3 hayranlarına bir sürprizlerinin olduğunu açıklamıştı. Bu yılın GTA 3.’ün 20. Yılı olması sebebiyle Rockstar Games’in GTA 3 Remake oyunu üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Bu soruların cevaplarını ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al