1 dk. Serkan KÖSE 09.04.2022

GTA Trilogy İçinde GTA 6’nın Görseli Ortaya Çıktı

GTA ve RDR serileri ile sevilen Rockstar Games’in geçtiğimiz aylarda müjdelediği GTA 6 oyununun görseli 2021 sonlarında piyasaya sürülen GTA Trilogy içinde ortaya çıktı.

Rockstar Games sızıntıları ile bilinen Matheusvictorbr isimli Twitter kullanıcı tarafından yapılan paylaşıma göre yıllardır beklenilen Grand Theft Auto 6’nin “easter egg” görseli GTA Trilogy’nin içinde saklanmış.

Matheusvictorbr tarafından aktarılana göre fotoğraftaki görsel Hollywood Florida konumlarındaki yapılardan esinlenerek üretilmiş durumda. GTA VI birçok dedikoduya göre Vice City’de geçecek iddiaları görselle birlikte doğrulanmış olabilir.

Sızıntıyı yapan Matheusvictorbr paylaşımı şu şekilde:

Matheusvictorbr paylaşımında görselin yeni GTA yapımına ait olduğunu doğrulattığını belirtirken görselin Florida’nın bir mahallesinde bulunduğunu aktardı. Paylaşım sonrasında tahmin edilebileceği gibi geliştirici stüdyo Rockstar Games sessizliğini koruyor. GTA 5 ile piyasayı birçok alanda eline geçiren geliştirici sevilen Vice City haritasını da yeni oyunla oyun severlere sunacak gibi gözüküyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al