1 dk. Serkan KÖSE 12.06.2021

Horizon Forbidden West Yönetmeninden Önemli Açıklama

Yılın beklenen oyunlarından birisi olan Horizon Forbidden West’in yönetmeninden oyuna dair önemli bir açıklama geldi.

Yayıncılığını Sony’nin yaptığı geliştiriciliğini ise Guerilla Games’in üstlendiği PlayStation’ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn’ın devam oyunu olacak olan Horizon Forbidden West’in yönetmeni yeni oyuna dair önemli açıklamalarda bulundu. Oyunun yönetmeni oyun hakkında merak edilen bir soruya da cevap verdi.

Horizon Forbidden West, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğinde duyurulmuştu ancak oyunun PlayStation 4’e geleceği de söylenmişti. Bu haber elbette ki PlayStation 4 sahipleri için güzel bir haber ancak oyuncuların kafasında da bir soru işareti bulunuyor. Oyuncular PlayStation 4’e de çıkacak olan oyunun performansını ve kalitesini sınırlandıracak mı sorusunun cevabını merak ediyor.

PlayStation 4 Sürümü PlayStation 5 Sürümünü Sınırlandırmıyor

Kısa bir süre önce yayınlanan Horizon Forbidden West oynanış videosu şüphesiz muazzam görselliği ile oyuncuları kendisine hayran bırakmıştı. Oyuncular bu grafiklerin PlayStation 4 sürümünde olup olmayacağını ya da PS4 sürümü yüzünden PS5’te kaliteden kısılacak mı diye merak edilmeye başladı. Horizon Forbidden West oyununun yönetmeni olan Mathijs de Jonge ise oyun ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mathijs de Jonge açıklamasında oyunun PlayStation 4 sürümünün, PlayStation 5’i herhangi bir şekilde sınırlandırmayacağını dile getirdi.

3D ses, DualSense ve hızlı yükleme dışında yeni nesil konsolda elbette ki grafik kalitesi de PlayStation 5 oyun konsolunda daha iyi olacak. Bu açıklama pek çok oyuncunun heyecanlanmasına neden oldu. Bakalım oyunun çıkışıyla birlikte bu verilen sözler karşılanacak mı?

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al