1 dk. Serkan KÖSE 28.09.2021

Marvel’s Avengers Xbox Game Pass’e Geliyor

Microsoft’un sevilen servislerinden birisi olan Xbox Game Pass’e yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Eklenen yeni içerik ise pek çok oyuncuyu memnun edecek gibi görünüyor. 

Son dönemlerde gerçekleştirdiği anlaşmalarla oyuncuların dikkatini çekmeye devam eden Xbox Game Pass, bu anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Yapılan yeni açıklamaya göre servise 30 Eylül tarihinde Marvel’s Avengers oyunu eklenecek. Oyun hem PC hem de Xbox Game Pass kullanıcılarına sunulacak. Sistemde ne kadar kalacağı açıklanmayan oyunun en az 3 ay süreyle sistemde olacağı düşünülüyor. 

Marvel’s Avengers oyunu her ne kadar oyuncuların büyük bir beklentiyle beklediği bir oyun olmuş olsa da çıkışından sonra oyunda yer alan bazı sorunlar neticesinde oyun bir türlü olumlu izlenimler uyandırmamıştı. Bir süredir oyunun ücretsiz olacağı söylenirken, stüdyonun bu karar yerine oyunu Xbox Game Pass’e getirmeyi daha uygun bulduğunu söyleyebiliriz. 

Son olarak stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre oyuna kısa süre içerisinde yeni karakterle birlikte yeni içerikler eklenecek. Eğer ki Xbox Game Pass kullanıcısıysanız Marvel’s Avengers oyununa bir şans verebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al