2 dk. Serkan KÖSE 20.05.2021

1907 Fenerbahçe Elramir İle Yollarını Ayırdı

1907 Fenerbahçe başarılı oyuncu Elramir ile yollarını ayırdı. Elramir’e gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz.

Türkiye’nin en başarılı espor takımlarından birisi olan 1907 Fenerbahçe, Elramir ile yollarını ayırdığını açıkladı. 1907 Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, Elramir ile yollarının ayrıldığı sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Elramir İle Yollar Ayrıldı

Geçtiğimiz haftalarda kişisel Twitter hesabı üzerinden takım tekliflerine açık olduğunu dile getiren Elramir ile sözleşme feshedilmiş oldu. Geçtiğimiz sezonda 1907 Fenerbahçe Espor’un gençleşmeye gitmesiyle birlikte Elramir’i “Ormancı” rolü ile renklerine bağlamıştı. Ligde de önemli bir performans sergileyerek, finalde fastPay Wildcats ile final maçı oynayıp kaybeden 1907 Fenerbahçe yeni sezonda ise Elramir’i kadrosunda düşünmedi.

1907 Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi:

League of Legends oyuncumuz Taha “Elramir” Yurdagüven ile sözleşmemiz sonlandırılmıştır. Değerli oyuncumuza takımımıza kattıkları için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

1907 Fenerbahçe Espor Genel Menajeri olan Emre Aksoy ayrılık paylaşımının altına şu yorumu yaptı:

Sevgili Taha, Sana birçok defa söylediğim şeyleri bir defa da buradan yazmak istiyorum. Seninle aynı takımda çalıştığım için çok mutluyum. Bize birçok gururu yaşattın, bu sene yaşadığımız gelişime herkes kadar sen de katkı sağladın. Bir defa bile yüzümüzü kızartacak bir harekette bulunmadın. Bu oyunu ne kadar iyi oynadığının, ne kadar iyi bir lider olduğunun, doğru şartlar sağlandığında neler başarabileceğinin farkındayız. Takımın ne zayıf halkası sendin, ne de bu split sonunda günah keçisi sen seçildin. Fakat sadece Yaz Mevsimi’nde farklı bir planlama ile ilerlemek istedik ve birkaç sezondur ilgili olduğumuz bir oyuncuyu kadromuza katmak istedik. Fenerbahçe’ye kattıklarını ve fazlasını kariyerinde farklı takımlarda göstereceğine eminim. Yolun açık olsun, gittiğin her yerde destekçin olmaya devam edeceğim.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al