2 dk. Esporlab 01.12.2020

Apple’ın Yeni M1 İşlemcisinde Oynanabilen Oyunlar

Oyun severler Apple’ın Yeni M1 İşlemcisinde Oynanabilen oyunlar ile daha farklı bir deneyim yaşama şansını elde edebiliyorlar. Günümüzde teknoloji alanında daima en iyi yenilikleri arayarak farklı tasarımlar ortaya çıkarmaya çalışan Apple, bu girişimine bilgisayar işlemcileri tarafında da yön verdi.

Yeni dönem teknolojisine uygun olarak Apple tarafından geliştirilen harika M1 işlemcisi birçok güzel özelliğiyle oyun konusunda da beklentileri iyi bir şekilde karşılayabiliyor. Oyun severler Apple’ın Yeni İşlemcisinde Oynanabilen Oyunlar ile daha farklı bir deneyim yaşama şansını elde edebiliyorlar. Günümüzde teknoloji konusunda oyun severlerin birçok iyi tasarımda oyunu en elverişli şekilde oynama imkânı bulunuyor.

Apple’ın Yeni M1 İşlemcisinde Oynanabilen Oyunlar

Oyun severler için Apple’ın Yeni M1 İşlemcisinde Oynanabilen Oyunlar kapsamında iyi bir çeşitliliğin olması onlar için iyi bir avantaj oluşturuyor.

  • Borderlands 3 ve Shadow of the Tomb Raider,
  • League of Legends ve BioShock 2: Remastered,
  • F1 Mobile Racing ve Dead Trigger 2,
  • Monument Valley ve Borderlands 2,
  • Middle Earth: Shadow of Mordor ve The Pathless,
  • Batman: Arkham City ve World of Warcraft,
  • Minecraft ve DOTA 2,
  • Among Us ve Stardew Valley,
  • Soul Knight ve DiRT Rally,

Apple Silicon M1 İşlemcili MacBook’lar üzerinden genel olarak bu güzel ve sevilen oyunlar oldukça kaliteli bir şekilde çalışma performansı gösterebiliyor.

Apple'ın Yeni M1 İşlemcisinde Oynanabilen Oyunlar

Apple

Apple’in Yeni M1 İşlemcisinde Oynanabilen Oyunlar

Tomb Raider oyunu birçok oyun sever için vazgeçilmez olduğundan bu oyunun M1 İşlemcili MacBook’larda nasıl oynandığı da oldukça merak ediliyordu. Genel incelemede bu oyunun bu sistem üzerinde 1080p çözünürlükle 25 veya 30 FPS ayarlarında oynanabildiği görülüyor. Ayrıca yine grafik ayarları içinse orta veya yüksek seçenekler bu noktada tercih edilebiliyor.

DOTA 2 Oynanış

DOTA 2 günümüz dünyasında oyun alanında popülaritesi en yüksek olan oyunlardan biri olarak kendisini öne çıkarıyor. Bu güzel oyunu oyun severler MacBook üzerinde M1 işlemcili sistemle nasıl oynayabileceklerini merak edebiliyorlar.

İncelemede bu oyunun bu sistemlerde en yüksek grafik ayarlarında da rahatlıkla oynanabileceğini gösteriyor. Yine buna ek olarak oyundan MacBook M1 işlemcisiyle 45 ve 60 aralığında bir FPS alınabiliyor. 1080p çözünürlüğüyle de net görüntüler elde edilebiliyor.

DiRT Rally

Yarış oyunu severler için tasarlanan DİRT Rally oyunu en güzel ve verimli şekilde MacBook M1 işlemcisiyle de iyi bir performansla oynanabiliyor. Bu oyun Apple firmasının yeni sisteminde 2560 ve 1600 çözünürlüğüyle birlikte yüksek derecedeki grafik ayarlarıyla rahatlıkla oynanabiliyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al