3 dk. Esporlab 06.02.2021

Oyun Severler Bu Ürünleri Çok Sevecek!

OyunTR mağazasında, oyun severlere özel olarak hazırlanan ürünler ve hediye seçenekleri yer alıyor. Bu anlamda sektörde bir ilk olan marka, en özgün ve yaratıcı tasarımları beğeninize sunuyor. Site SLL sertifikasyonuna sahip ve dünya standartlarındaki bir alt yapı güvenliğiyle alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz. Müşteri memnuniyetini öncelik alarak kurulan site, her geçen gün takipçilerini artırmaya devam ediyor.

CS GO Oyunu İçin Benzersiz Tasarım Ürünleri

2012 yılında oyun severlerin tutkunu haline gelen oyun için, sitede birbirinden farklı CS GO aksesuar ürünleri bulunuyor. CS GO karakterleri baskılı yastıklar, duvar saatleri, anahtarlıklar sweatshirtler, kupalar, telefon kılıfları 1. sınıf kaliteli malzemeler kullanılarak üretiliyor. En özgün tasarımlarla sizlere sunulan CS GO baskılı ürünler, iade seçenekleri, hızlı kargo teslimatı birçok seçeneğe de sahip.

En Şık PUBG Mobile Aksesuarları Sizlerle

Battle Royale oyunlar arasında, 600 milyona yakın kullanıcısıyla PUBG Mobile dev bir sektör haline geldi. Sitede, en şık, en kreatif çizgilerle üretilen PUBG aksesuar çeşitlerine ulaşabiliyorsunuz. Piyasaya göre en uygun fiyatlar, en iyi kalitede sizlerle buluşuyor. PUBG oyun karakterleri desenli tişört, termos, anahtarlık, model yastık, kapüşonlu ve normal sweatshirtler gibi 10’larca ürün çeşidine site üzerinden kolayca erişebilirsiniz.

Discord Üzerinden Oyun Aksesuarlarına Ulaşın!

Oyunseverlerin en çok tercih ettiği oyunlar için harika tasarımlarla üretilen aksesuarlar sunan https://oyuntr.net sitesindeki seçeneklere istediğiniz şekilde ulaşabilirsiniz. Web sitesi, mobil uygulama, discord kanalı gibi iletişim seçenekleri üzerinden yeni çıkan aksesuarlardan, ürün modellerinden ve fiyatlardan kolayca haberiniz oluyor.

Arkadaşlarınızı Oyun Aksesuarları ile Sevindirin!

PUBG Mobile, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, Zula, Cs Go, Fall Guys, Valorant gibi birçok oyun için ihtiyaç duyabileceğiniz her aksesuar modeli sitede sizlerin hizmetinize sunuluyor. Oyun posterleri, anahtarlıklar, duvar saati, özgün tasarımlı dekoratif yastıklar, tişört ve sweatshirt modelleri gibi aklınıza gelecek her aksesuar ve ürün sitede bulunuyor. İstediğiniz ürünü en uygun fiyatlarla arkadaşlarınıza alarak, onları sevindirebilirsiniz.

Oyun Aksesuarları Kampanyalarında Ücretsiz Kargo

Diğer sitelere göre en uygun fiyatlarla yer alan ürünler doğa dostu malzemelerle üretiliyor. Sitenin oyun severlerce çok tercih edilmesinin bir diğer nedeni de şartsız şekilde sunulan değişim ve iade seçenekleri. Farklı kargo seçenekleri de bulunan sitede, istediğiniz gün için hızlı kargo imkanı da mevcut. Belirtilen kampanyalar için de ücretsiz kargo imkanının olması, sunulan bir diğer avantaj.

Site yetkilileri ile Instagram sayfası, Discord kanalı, WhatsApp, canlı destek, Telegram, e-mail gibi dilediğiniz yolla iletişime geçebiliyor, istek, öneri ve sorularınızı iletebiliyorsunuz. Siparişlerinizi sitenin pratik kullanıma sahip ara yüzü ile kolayca oluşturabiliyorsunuz. Birbirinden özgün tasarıma sahip oyun aksesuarları hizmeti, siteyi bir adım öne çıkarıyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al