2 dk. Serkan KÖSE 27.04.2022

League of Legends: Wild Rift Elemental Vadi Güncellemesi

3.1b Yaması sırasında Elemental Vadi birkaç değişiklikle sınırlı süreli oyun modu olarak geri dönüyor.

3.1 ve 3.1a Yamalarında oyuncuların test etmesi için Elemental Vadi’nin ilk sürümünü yayınlamıştık. İlk testimiz sırasında görüp duyduğumuz tüm geribildirimleriniz ve oyunlarınız çok hoşumuza gitti ve ikinci sürümümüzü deneyeceğiniz için çok heyecanlıyız! Bu testleri derinlemesine incelemek için Tasarım Ekibi’mizden bir geliştiriciyle geri döneceğiz. Şimdilik 3.1b Yaması’nın Elemental Vadi’sine göz atalım!

Elemental Vadi’nin yeni versiyonu 29 Nisan saat 03.01’den 9 Mayıs saat 03.01’e kadar sınırlı süreli oyun modu olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.* Elemental Vadi ilk sürümdekine çok benzer olsa da sizden aldığımız geribildirimler doğrultusunda birkaç değişiklik yaptık:

  • İlk ejder 5. dakikada ortaya çıkacak ve ejderlerin yeniden doğma süresi 5 dakika olacak.
  • Artık ilk ejder katledildikten sonra Vadi değişecek. Ancak Vadi’yi ele geçirecek element ikinci ejderle belirlenecek.
  • İki ejder katleden takım kuvvetli bir ejder ruhu elde edecek.
  • Bir takım ejder ruhunu ele geçirdikten 5 dakika sonra Kadim Ejderha ortaya çıkacak ve onun da yeniden doğma süresi 5 dakika olacak.

Bu sefer ejder ruhunu daha erken elde edebileceğiniz için her element ejderinin sağladığı güçlendirmelerde ve ejder ruhunda bazı ayarlamalar yaptık.

  • Alev Ejderi:%4 Saldırı Gücü ve Yetenek Gücü sağlar.
    • Alev Ruhu: Normal saldırı veya yetenekle hasar vermek hedefin etrafında 35 (+%15 İlave Saldırı Gücü) (+%8 Yetenek Gücü) (+%2 İlave Can) Değişken Hasar veren bir patlama tetikler.
  • Dağ Ejderi: Zırh ve büyü direncin %6 artar.
    • Dağ Ruhu: 5 saniye boyunca hasar almamak 150 (+%20 İlave Saldırı Gücü) (+%10 Yetenek Gücü) (+%10 İlave Can) Kalkan kazandırır.
  • Okyanus Ejderi: 5 saniye içinde eksik canın %2,5 kadarını yeniler
    • Okyanus Ruhu: Her 4 saniyede bir, rakip şampiyona hasar vermek 60 (+%20 İlave Saldırı Gücü) (+%10 YetenekGücü) (+%8 İlave Can) Can iyileştirir.

Hatırlatma: Bu Elemental Vadi’nin ikinci testi ve bu güncellemede oynayacağınız sürüm 3.2 Yaması’nda göreceklerinizden çok daha farklı olabilir. Bu versiyonla ilgili geribildirimlerinizi duymaya can atıyoruz. Bu yüzden lütfen düşüncelerinizi ve oyun tekrarlarınızı bizimle paylaşmaya devam edin. Vadi’de görüşmek üzere!

*İçeriğe erişim bölgeye göre değişiklik gösterir

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al