1 dk. Serkan KÖSE 06.07.2021

PlayStation Now Servisine Yeni Oyunlar Ekleniyor

Sony bilindiği üzere PlayStation için aynı Ndivia GeForce Now servisi gibi oyunları steam ederek oynanmasını sağlayan PlayStation Now servisi bulunuyor. Servise Temmuz 2021 döneminde eklenecek olan oyunlar belli oldu.  

PlayStation tarafından yapılan açıklama ile birlikte daha önceden sadece bir söylentiden ibaret olan iddialar da doğrulanmış oldu. Bu ay içerisinde PlayStation Now servisine eklenecek olan oyunlar ise God of War, Judgment, NASCAR Heat 5, Nioh 2, Moving Out, Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game ve Red Dead Redemption 2 olarak açıklandı. Yapımlar bugün itibariyle servise eklendi. 

Sony’nin PlayStation Now servisinin ülkemizde kullanılabilir olmadığını belirtmemizde yarar var. Geçtiğimiz aylarda PlayStation’ın başındaki isim olan Jim Ryan, PlayStation’ı geliştirmek için öncelikli planlarının PlayStation Now servisini daha fazla kullanıcıya sunmayı planladıklarını açıklamıştı. Daha öncesinde Xbox Game Pass’e verecekleri cevap için PlayStation Now servisinin önemli bir rol üstleneceği açıklanmıştı. Bu sebeple PlayStation Now servisinin ilerleyen süreçte ülkemizde de kullanıma sunulacağını söyleyebiliriz.  

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al