1 dk. Serkan KÖSE 12.07.2021

PS5 Özel Oyun Abandoned’ın Demosunun Çıkış Tarihi Açıklandı

PlayStation 5 oyun konsoluna özel olacak olan ve pek çok komplo teorisi ile adı anılan Abandoned oyununun demosunun çıkacağı tarih belli oldu. 

Yayıncılığını Sony’nin yaptığı gelişticiliğini ise bir Türk yöneticinin bulunduğu Hollanda’da kurulan Blue Box Game Studios’un yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip hayatta kalma oyunu Abandoned oyunu PlayStation 5 etkinliği esnasında duyurulmuştu. Oyunun ne zaman çıkacağı tam olarak bilinmiyor olsa da oyun duyurusunun ardından pek çok komplo teorisine konu oldu. 

Oyun duyurulduktan sonra ortaya çıkan bazı detaylar nedeniyle oyunun ünlü oyun yapımcısı olan Hideo Kojima’nun yeni bir Silent Hill oyunu olduğu düşünüldü. Oyunu geliştiren oyun stüdyosunun başındaki isim olan Hasan Kahraman ise birkaç video yayınlayarak bu komplo teorilerini boşa çıkartmıştı. Bu oyunun da aynı zamanda Kojima’nın Silent Hills için hazırladığı P.T.’deki gibi PlayStation 5 üzerinden oynanabilir bir fragmanı yayınlanacaktı ancak ertelenmişti. Şimdi bu fragman için de tarih verildi. 

Abandoned Demosu Ağustos’ta 

Oyunun geliştirici stüdyosu olan Blue Box Game Studios resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Abandoned’ın oynanabilir fragmanının PlayStation 5 üzerinden 29 Temmuz’da ön yüklemeye açılacağı belirtildi. Oyun ile ilgili ilk tanıtım ise 10 Ağustos tarihinde gelecek ve ağustosun sonunda ise fragman yayınlanacak .

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al