1 dk. Serkan KÖSE 29.11.2021

PUBG New State Açılış Haftasında 2.6 Milyon Dolar Kazandı

Sevilen battle royale oyunu PUBG : Battlegrounds’ın yeni mobil oyunu olan PUBG : New State geçtiğimiz hafta çıkmıştı. Oyun ilk haftasında kazandırdığı para ile geliştiricisinin yüzünü güldürüyor.

Krafton tarafından geliştirilen PUBG’nin yeni mobil oyunu olan PUBG : New State uzun bir beta programının ardından geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Oyunun ilk çıkış haftasında elde ettiği gelir belli oldu.

PUBG New State Açılış Haftasında 2.6 Milyon Dolar Kazandı

Oyunun geliştiricisi olan Krafton geçtiğimiz haftalarda PUBG New State’i 200’ün üzerinde ülkede indirmeye sunmuştu. Veri analiz şirketi olan Sensor Tower verilerine göre Apple App Store ve Google Play Store’da, PUBG New State açılış haftasında 2.6 milyon dolar kazandı.

Sensor Tower verilerine göre oyunda harcama yapan ilk üç ülke ABD, Japonya ve Türkiye oldu.

PUBG’nin oynaması ücretsiz yeni mobil oyunu olan PUBG New State, PUBG Mobile oyununa göre daha başarılı görülüyor. Sensor Tower verilerine göre, dünya çapında 23 milyonun üzerinde indirildi ve Hindistan’da ise 7 milyon kişinin indirdiği ve oyunun tüm yüklemelerin yüzde 30’undan fazlasını oluşturduğu düşünülüyor. ABD ise PUBG New State oyununu en çok indiren ikinci ülke oldu. Güney Kore ise oyunu en çok indiren üçüncü ülke oldu.

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al