1 dk. Serkan KÖSE 19.10.2021

PUBG New State Çıkış Tarihi Belli Oldu

PUBG’nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni mobil oyunu olan PUBG New State oyununun çıkış tarihi belli oldu. 

Battle Royale oyun türüne yeni bir soluk getiren PUBG evreni genişlemeye devam ediyor. Geliştirici stüdyo olan Krafton, yeni PUBG oyunu için yeni bir fragman yayınladı. 

Oyunun ilk duyurusundan alfa testleri sürecine kadar oyuncular, geliştiricilerin onlar için nasıl bir oyun hazırladığı konusunda fikirler edindi. Şubat 2021’de ön kayıtları başlayan oyunun bu sürecinden itibaren çıkış günü büyük bir merakla bekleniyor. 

Krafton çok yakında en yeni mobil oyununu kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Oyunun Kasım 2021 tarihinde çıkış yapacağı konuşuluyordu.Oyunun çıkış tarihi ilk olarak 8 Ekim olarak açıklanmıştı. PUBG geliştiricisi Krafton daha sonrasında oyunun çıkış tarihini ertelemişti. 

25 Şubat tarihinde Android işletim sistemine sahip cihazlar için ön kayıt süreci başlamıştı. iOS işletim sistemine sahip cihazlar için de ön kayıt süreci geçtiğimiz aylarda açılmıştı. Son olarak oyuncuların PUBG New State deneyimini akıcı bir şekilde yaşamaları için Android tarafında Android 6.0 üstü en az 2 GB RAM ve 1.2 GB depolama alanına sahip cihazları olması gerekiyor. PUBG New State için ön kayıt oluşturan oyuncular ayrıca oyunda ek görsel paketlere de ücretsiz olarak sahip olabiliyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al