1 dk. Serkan KÖSE 24.08.2021

Resident Evil 4 Remake Mi Geliyor?

Capcom’un sevilen oyunlarından birisi olan Resident Evil serisi hatırlanacağı üzere özellikle remake oyunlarla yeniden toparlanmıştı. Görünüşe göre bir remake oyun daha geliyor. 

Geçtiğimiz yıllarda Resident Evil serisi remake oyunları sayesinde küllerinden yeniden doğmuştu. Resident Evil serisinden üç oyun remake almış olsa da oyuncuların içinde Resident Evil 4 oyununun da remake sürümü kalmıştı. Resident Evil 4 Remake ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 

Resident Evil 4 Remake Geliyor

Resident Evil 4 oyununun resmi Twitter sayfasından paylaşılan bir tweet ile birlikte Resident Evil 4 oyununun remake sürümü iddiaları yeniden güçlendi.İlk bakışta tweet’teki kelimeler bir anlam ifade etmese de oyunu yalayıp yutmuş olanların gözünde hemen şimşekler çakacaktır. Kelimeler, serinin ilk oyununda bulunan Keeper’s Diary notundan alıntı.

Bu bağlamda yapılan paylaşımın ne anlama geldiğini kesin olarak söylemek çok zor olsa da Resident Evil serisinin son yıllarda Remake oyunlarla geri döndüğünü gördüğümüzde oyunun remake sürümünün habercisi olabilir. Resmi Xbox sayfasının bu tweete yorum yapması da remake iddialarını güçlendirmiş durumda. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

“Resident Evil 4 Remake Mi Geliyor?” için bir yanıt

  1. william_tell dedi ki:

    Acaba bu remake ps4’e gelmicek mi, bende şu an ps4 var, ps5 daha almadım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al