2 dk. Esporlab 01.01.2020

Steam’ın En İyi Oyunları Belirlendi!

Steam, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına 2019 yılının en iyi oyunlarının hangisi olduğunu sordu. Anket üzerinden yapılan oylamaların sonucu nihayet bugün açıklandı. Listede çok iyi tanıdığınız oyunlar olduğu gibi ilk kez duyduğunuz oyunlar da bulunacak. Oyun Konseyi olarak bu yazımız içerisinde Steam’ın en iyi oyunları belirlendi hakkında güzel bir liste oluşturmaya çalışacağız.

2019 Yılının En İyi Oyunu

Steam'ın En İyi Oyunları Belirlendi

Steam’ın En İyi Oyunları Belirlendi

Steam kullanıcıları tarafından yapılan oylama sonucunda 2019 yılının en iyi oyunu Shadows Die Twice seçildi. Oylama içerisinde Resident Evil 2, Destiny 2, Star Wars Jedi, Dvil May Cry’de bulunuyordu. 2019 yılının en iyi oyunu olarak seçilen Shadows Die Twice, yayıncılar tarafından da oldukça benimsenmiş, sevilmiş görünüyor.

2019 Yılının En İyi VR Oyunu

Shadows Die Twice

Shadows Die Twice

VR ekipmanlarınız varsa 2019 yılının en iyi VR oyununu deneyebilirsiniz. 2019 yılının en iyi VR oyunu oyuncular tarafından Beat Saber olarak seçildi. Bu oyunda mavi ve kırmızı renklere sahip kılıçlar ile üzerlerinize doğru gelen kutuları parçalamanız gerekmektedir. VR kategorisinde oylamaya dahil olan diğer oyunlar ise; Borderlands 2 VR, Five Nights at Freddyy’s: Help Wanted, Gorn, Blade And Sorcery oylamada Beat Saber’ın gerisinde kaldı.

2019 Yılının En Sevilen Oyunu

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

2019 yılında birçok oyun piyasaya sürülse de yılın en sevilen oyununun Grand Theft Auto 5 olduğunu söyleyebiliriz. 2013 yılında piyasaya sürülen bu oyun 6 yıldır zirvedeki yerini asla kaybetmiyor. 2019 yılında dahi en çok satan, en çok indirilen oyunlar listesinde GTA 5’in yer aldığını görüyoruz.

2019 Yılının En İyi Arkadaşlarla Oynanabilen Oyunu

DayZ

DayZ

Steam oyuncularının arkadaşları ile beraber oynamaktan keyif aldığı en iyi oyun DayZ olarak gösterilmektedir. Age Of Empires 2: Definitive Edition, Risk Of Rain 2, Ring Of Elysium, Dota Underlords gibi oyunların yer aldığı oylamada DayZ lider olarak oylamadan ayrıldı.

2019 Yılının En Yenilikçi Oyunu

My Friend Pedro

My Friend Pedro

İlk olarak Flash oyun olarak geliştirilen My Friend Pedro, oyuna gelen ilgiyi görmesi ile beraber yeniden tasarlanarak Steam’a yüklendi. Kısa süre içerisinde oldukça fazla ilgi gören oyun, 2019 yılının en yenilikçi oyunu olarak gösterildi.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al